• 5966
    23.01.2021 tarihinde hala bankalar birliği ile yaptığı anlaşmayı imzalamamış kulüp. bankalar birliği ile borçlarını yapılandırmadığı ve uefa gelirleri olmadığı halde tff limitlerini iki katından fazlaya çıkarmış, sezon başı bulunan limitlerinde 2 katından fazla harcama yapmış kulüp.

    mesut'un evin oğlu mu elin oğlu mu tartışmalarından daha önemli bir konu. gerekirse ueafa'ya çifte standarttı göstermek için üzerine gidilmesi gereken bir konu. biz en yüksek limitlere sahip olan takım olmamıza rağmen bir oyuncu almak için kırk takla atarken bir takıma bu kadar müsamaha gösterilmesi çok garip.

    ali koç'un 23.01.2021 tarihinde yaptığı konuşmada dediği gibi. rakiplerimizin transferleri bizi ilgilendirir çünkü yarış halindeyiz. bu durum oğulcan transferinden de mesut transferinden de daha önemli.

    sırf bu durumlarda dik durulması için öz sermayesi yurt dışında olan bir başkan istiyorum.

    iyice arsızlaşan, arsızlaştıkça kendilerini daha güçlü gören, ülkenin ilerlemesindeki en büyük engel olan kulüp. genelde rakiplerin büyüdüğü ve başarılı olduğu kadar sende başarılı olursun fakat bu kulüp tarihten yok olup gitse 3 sene içerisinde çok daha iyi yerlere geliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın