resim
Ebenezer Afriyie Acquah
Takım:Chitwan
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Gana
  • 33
    cengiz yönetimini geldiğinden beri galatasaray kadrosu vasatlaşıyor. o günkü kadrodan daha iyi olan sadece 3 mevkimiz var, stoperler ve sol bek, ki sol bek boşluktu.

    hala en iyi oyuncumuz feghouli. gomis, mariano, fernando, prime badou ve prime garry kalitesinde oyuncularımız yok. taylan'ı çok seviyorum ama fernando seviyesinde değil, henüz. 41 tane transfer yapmışız. kiralıklarda falan belki çıkar ama bonservisiyle aldığımız oyuncuların hiçbiri şu seviyelerde değil.

    hocanın daha önce banega, şimdi irfan, visca, scout transferleri demesini ben çok iyi anlıyorum. adam kaliteli oyuncu istiyor artık. hal böyleyken türkiye liginde bile farklılık yaratamamış, 30 yaşına gelmiş adamı istemek vasat sevicilikten başka bir şey değil.

    taylan'a yedek lazım önermesine de katılmıyorum. aslında taylan'a yedek değil, onunla rekabete girecek, onu zorlayacak, yeri geldiğinde ondan formayı alıp onun gelişimine katkıda bulunacak biri lazım. bunun da iki versiyonu var. sene başında elden kaçırdığımız coulibaly gibi genç, gelişime açık birisi (ndayishimiye bu tanıma uyabilir) ya da biglia, enzo perez gibi oraya tecrübe katacak birisi.

    acquah en fazla nicelik olarak katkı sağlar, onun için de aytaç'la anlaşmışsın zaten. hal böyleyken yabancı kontenjanını 2 yıl bu vasatlıkla tutmanın hiçbir anlamı yok. sonra kadro dışı bıraktığın adama para ödüyorsun.

    sonuç olarak, 6 aylık sözleşme dışında gelmesinin hiçbir mantığı olmayan vasat oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın