resim
Rıdvan Yılmaz
Takım:Glasgow Rangers
Mevki:Sol Bek
Yaş:22
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 38
    aslında çok bi şey oynamıyor benim gördüğüm kadarıyla, bok atmak için söylemiyorum. beşiktaş'ın elindeki dominant orta sahanın ve aboubakar'ın kaymağını yiyor.

    bazı arkadaşlar var, diyorlar ki fatih terim transfer istiyor, elalem rıdvan'ı ersin'i 11'e yazıyor falan. neden hiç düşündünüz mü?

    beşiktaş'ın orta sahasında atiba gibi bi güç var, istediğiniz kadar 50'lik falan diye dalga geçin. aklıyla futbol oynayan bir profesyonelden bahsediyoruz. bizde muadili olmayan sert orta sahaları var, de souza. daha bunun üstüne mensah var, dorukhan var, oğuzhan var.

    bizde iste origini orta saha diyebileceğimiz bir taylan, bir de etebo var. hadi bir de saydın belhanda'yı say, ki belhanda'nın faydadan çok zararı var.

    bizim tandemimiz de, beklerimiz de beşiktaş'tan iyi. hedeflediğimiz yer ligde orta sıralar olsaydı hedefimizin üstüne çıkardık bu yıl, 7., 8. falan olurduk.

    ama hedeflediğin yer şampiyonluksa, takım savunman iyi olacak. takım savunmasının başladığı yer forvet hattıdır. adamlar aboubakar'la tüm defansif hattı sırtında taşırken, senin diagne topu ikinciye dürttüğünde kaybediyor. adamlar adam yiyen orta sahalarla oynarken, sen sürekli top kaybeden ve adamını kovalamayan belhanda ve çıtkırıldım bir arkadaş olan etebo'yla oynayabiliyorsun, ya da devşirme oyuncularla. tek elle tutulur tarafın taylan, ki onun da ana görevi top kazanmak, pas arası falan olmamalı aslında.

    haliyle senin tandeminin ve beklerinin üstüne binen yük rıdvan'ın üstüne binse, şu ana kadar çoktaaaan kötü bek ilan edilmişti.

    ama futbolun tüm parçalarını ayrı ayrı değerlendiren arkadaşlar, hemen diyor ki aman adamlar rıdvan'ı çıkardı biz neden süleyman luş'u çıkarmıyoruz. çünkü senin takımın buna uygun değil, takım savunması yapacak gücün yok, bu kadar basit. ve çözmen için de transfer yapman gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın