resim
Fadıl Koşutan
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10
    zamanında burada kırbaç reis diye bartalli övülürken demiştim ki bir kondisyoner bu kadar abartılmaz. şimdi kendisi için de bunu diyorum.

    bakın, kötü demiyorum, adam işine sadıktır, kendini geliştiriyordur, iyidir tamam... ayrıca bir hocanın bir alanda eksik olması da onu kötü hoca yapmaz, ancak tersi de geçerlidir. bir alanda çok iyi diye direkt iyi hoca da olmaz o kişi.

    bir ara önder özen beşiktaş'a bir kaleci hocası getirdi, dünyanın en iyisi diye sürekli videoları döndü vs. şu an nerededir bilmiyorum, herhangi bir beşiktaş kalecisine de sınıf atlattığını hatırlamıyorum.

    gelelim bizim kaleci hocalarına. sadece fadıl özelinde demiyorum, altyapılar dahil tüm kaleci hocalarını eleştiriyorum. süper lig seviyesinde kalecilik yapabilecek 1 tane galatasaray altyapılı kaleci çıktığını hatırlamıyorum ben. diğer yandan fenerbahçe'ye bakıyorum, her şeyden önce mert günok var fener çıkışlı. keza kendi kalecileri senelerdir bir gelenek gibi hep gençken alıp yetiştirdikleri kaleciler. muslera'nın gelişimini inkar edemem. taffarel ya da fadıl hoca kötü hocalar olsalardı muslera en azından yerinde sayardı, bence kesinlikle üzerine çok ama çok koydu. iki hocamıza da teşekkür ederim. dğer yandan eksik nerede bilmiyorum ama altyapıdan bizim seviyemizde olmasa da futbol oynayabilecek düzeyde kaleci çıkmaması kabul edilemez. eray'ı ismail'i görüyoruz. sanıyorum ki şu an berk balaban ankaraspor'da oynuyor alt ligde. performansı hakkında pek fikrim yok. bu fadıl hocanın eksiğidir diyemem, her şeyi tek adam yapmak zorunda değildir. belli ki hocamız oyuncuyu hazır tutmada çok iyi, muslera da memnun ondan. o zaman bir tane de oyuncuyu yetiştirmeyi bilen bir hoca bulalım altyapılara, keza bir de potansiyeli fark etmeyi bilen bir hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın