• 21
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/DhN.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    hatta abartmıyorum bizim için ligin başladığı maç. bu maçta puan kaybı gelirse bjk ile fark 7-8, fb ile 5-6 olabilir.

    onlar iç sahada oynuyorlar. hatta sonraki hafta biz gaziantep'e giderken onlar yine içeride oynuyor.

    zaten acayip bir fikstüre giriyoruz ki bence bu fikstürden çıktığımızda oluşacak olan puan durumu bizim ligin geri kalanında ne yapacağımızı gösterecek. kopmuş olabiliriz, kopmamışsak da şampiyon oluruz.

    o yüzden şu transferler bir an önce gelsin diye bağırıp durduk. devre arası yoktu işte maçlar devam ediyor. kaç maçta puan kaybı geldi, belki birkaç isim olsa kazanacağımız maçlar.

    neyse efendim muslera'nın dönüşü ile en azından (inşallah) basit bir gol yemeyiz. pek pozisyon vermiyoruz, eğer golü de bulabilirsek kazanıp kafamız rahat gaziantep deplasmanını bekleriz.

    hamza hamzaoğlu hocamın göze hoş gelen bir futbol oynamak isteyeceğini düşünüyorum. öyle olursa kalitemizi gösterebiliriz.

    fiziksel olarak güçlü bir takımla oynayacağız. zemin berbat. uzun toplarla, tek paslarla adam kaçırmak veya uzun toplarla forvetimizin oyunu oraya yığmasını denemek bir plan olabilirdi ama bilin bakalım ne eksik :(

    feghouli ve muslera'nın iyi dönüşü. babel'in target man'imsi oyunu bizi daha iyi yapıyor. dilerim futbol şansı da yanımızda olur.

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın