• 41704
    "22 ocak 2006 benim için çok önemli bir tarih. altyapıda oynadığım yıllarda hayalini kurduğum büyük an! zaman zaman a takımla hazırlık maçlarına çıkmış olsam da bu ilk resmi maçımdı ve konya’daydık. süper lig’in ikinci yarısının ilk maçına çıkıyorduk.

    havanın soğuk olması yetmezmiş gibi bir de kar vardı, zemin buz tutmuştu. önemli eksiklerimizin olması da cabası! ben de bu sayede kadroda yer bulmuştum. 80’inci dakikada oyuna girdim.

    topla ilk birkaç buluşmam pek olumlu değildi. maçın son dakikalarına girerken kontratağa çıktık. ümit karan, sabri abiye (sarıoğlu) duvar olmuştu, o da sağ taraftan uzun bir top attı. kontrol etmekte biraz zorlanmıştım. sonra bir tarafımdan ümit abinin, diğer tarafımdan da hakan şükür’ün koştuğunu gördüm. çok hızlı karar vermek zorundaydım çünkü önüm kapanabilirdi.

    topu iki kez düzelttikten sonra nihayet şut açısını buldum. zeminin buzlu olması sıkıntı yaratmadı çünkü dengem çocukluğumdan beri iyiydi. o an aklımdan sadece gol atmak geçiyordu. bütün gücümle çekeceğim şuta konsantre olmuştum. sonrasında sağ ayağımla vurdum ve köşeye gitti. ilk resmi maçımda, takımım için çok önemli bir deplasmanda galibiyet golünü atmıştım."

    aydın yılmaz

    (04.09.2016 tarihli four four two röportajından)

    (bkz: 22 ocak 2006 konyaspor galatasaray maçı)

    kaynak: http://www.anadoludabugunspor.com/...lu-anlatti-2924h.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın