• 108
    tam 250.00.-tl bağış yaptım ve galatasaray’a helal olsun. ister transfer yapsınlar ister muslera’nın ve diğer futbolcuların alacağını ödesinler. ben bu yönetimin beş kuruşu ısraf etmediklerinden eminim. kendi ceplerine de kuruş atmıyorlar.

    bunlar benim için çok önemli. galatasaray fakirleşirken zenginleşen alçakların olduğunu bildiğimiz bu dönemde kuruşa sahip çıkmak çok önemli.

    transferde son günü bekledikleri doğru. dönün bakın beşiktaş da son günün son saatini bekliyor. hızlı giden fenerbahçe onun da sezon başında getirdiklerini sezon ortasında gönderdiğini görüyoruz. üstelik fenerbahçe bu ülkenin haramzadesidir. onlarla parasal yarışa girmemeliyiz/giremeyiz. tahmini olarak söylüyorum, fenerbahçe bizim dört katımız para harcamıştır, dört katımız futbolcu transfer etmiştir. başarıları ise dörtte birimiz kadardır.

    yani fenerbahçe’nin sahte rüzgarına kapılıp da yönetime sallamanın anlamı yoktur. buna bir de takımın öyle böyle değil, mükemmel bir kadrosunun olduğunu eklersek paniğe gerek olmadığını düşünüyorum. sadece orta sahaya bir on numara ve bir kanat oyuncusu alırsak -ki onyekuru’nun geleceğini düşünüyorum- santrafor bölgesinde babel-diagne ikilisiyle rakipleri domine edeceğimize inanıyorum. oğulcan’ın da varlığını unutmayalım.

    yani şu anda tek eksiğimiz irfan can örneği bir on numara. nereden buluruz, nasıl buluruz bilmiyorum ama mutlaka bulmalıyız. işte o nedenle başlangıçta belirttiğim bağışı yaptım, sponsor oldum ve gönlüm de çok rahat.

    helal ediyorum ve hayrını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın