• 8
    en ufak fatih terim eleştirisinde komple ve organize saldırılan yazar.
    fatih terim genç oyuncuları mecbur kalmadıkça oynatmaz kerem aktürkoğlu‘nun şans bulması için bi kaç oyuncunun ayağının kopması lazım dedim, hemen nick altıma görüşeceğiz yazdılar buyrun bugün hala oynamıyor kerem.
    ozan muhammet kabakı da takıma kazandırdığı 14 eylül 2018 galatasaray kasımpaşa maçı'nda fernando francisco reges'i yedek soyundurup ahmet çalık ve donk'u stoper olarak kullanılabilirmiş ve bunu ben bilmiyormuşum. bakalım kim bilmiyor.
    o sezon fatih terim donk'u neredeyse hiç stoper olarak kullanmıyordu, defansif ortasaha olarak n'diaye veya fernando ile ikili oluyordu. peki fernando'yu ortasaha oynatıp donk'u stopere sürebilirmiydi? çok zor çünkü hafta arası 18 eylül 2018 galatasaray lokomotif moskova maçı vardı ve rotasyona gidip fernandoyu dinlendirmeyi planlıyordu.
    ahmet çalık ve maicon oynayabilir miydi? oynayamazdı çünkü haftalardır hem maicon hem çalık o kadar kötü oynuyordu ki taraftar, medya herkes çok eleştiriyordu bir hafta önce oynanan 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı'nda galatasaray'ın 4-0 yenilmesi ve bu ikilinin kötü futbolu artık ikisinin de ipi çekilmişti.
    maicon ve çalık bitmiş, fernando dinlendiriliyor, donk ortasaha oynuyor elde hafif sakatlığı bulunan serdar ve genç ozan kalıyordu, mecburen! bu ikili kullanıldı. tabi bunların hiç birini bilmeyip transfermakt'e girip kadroları görüp entry girmek çok kolay.
    bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp evet, ancak bütün bunları mesaj yoluyla yazara iletmek varken nick altına bunları kusmak çok da doğru değil. tabi mesaj kutum da bol bol hakaret ve küfürlerle doldu evet en iyi galatasaraylı sizsiniz ve ben dezenformasyon yapıyorum.
    bir de nick altına dezenformasyon yaptığımı yazmışsınız. siz kimsiniz ki benim dezenformasyon yaptığıma karar verebiliyorsunuz.
    bugün oynanan 20 ocak 2021 galatasaray denizlispor maçı' nda yine kerem yok yine hiç bir genç oyuncu yok. babel, arda feghouli, belhanda hala sahada.
    fatih terim'in genç oyuncu oynatması için hadi ayağı kopmasın birkaç oyuncunun uzun süreli sakatlanması ya da genç oyuncunun olağanüstü şeyler yapması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın