resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1794
    nasıl yaşadığının bizim için önemi olmaması gereken kaptanımız. elbette ki bazı değerleri aşmadığı takdirde bence arda dilerse sevgilisiyle kendini mancınığa bağlayıp paraşütle atlamaktan, kelebek kovalamaya kadar istediği etkinliği gerçekleştirir, elinde imkanların sunduğu ölçüde yaşar. ayrıca her insan kimi zaman böyle hovarda davranmak ister. neticede siz de maddi imkanlarınız ölçüsünde bir sabah yumurta kırıp ekmeğe banarken, akşamında lüks bir restoranda sevgilinizle yemek yemediniz mi? biz nereden bilebiliriz ki ardanın hayatının genelinde nasıl yaşadığını? sadece göze görünen hayatının kesitleri bizim bildiğimiz. belki de bizimkinden oldukça farksız bir hayatı vardır, tek ekstrası sahip olduğu parayla bu tip mali külfeti yüksek etkinlikler planlayabilmesidir.

    belki de buradaki insanlardan daha mutsuzdur, daha hoşnutsuzdur hayatından. belki de hepimizden daha az özgürdür. bizim ona burada sallamamız kolayken ve belli ölçüde prim yaparken, onun eli kolu bağlıdır. konuşamaz laf edemez. diyemez ki gsözlükte cimbomlu diye bir şerefsiz var bana laf ediyor diye.

    burada bizim görebildiğimiz tek şey; abi adamın parası bok, yiyor, içiyor, sıçıyor bizde burada klavye başındayız müdür diye hayıflanmak sonra da gelip burada eleştirmek. ben sadece ardanın hayatının genelini bilmeden burada yorum yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

    geri kalanı da klişe zaten. bizi sadece takımımız için oynadığı oyun ilgilendirir, formu düşerse o zaman eleştiririm vs... yapmamız gereken de bu klişelere uymak zaten. en azından armamıza sevda duyuyorsak ve takımımıza yararlı olmak istiyorsak, bu magazin kokan haberi yorumlamak yerine bir hülya avşar başlığı açalım onun sadettin saran ilişkisini konuşalım, parasından, arabasından dem vuralım; hem arda rahatlasın, hem galatasaray, hem de biz rahatlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın