• 33
    hikayesinde çok boşluklar var. o yüzden çantanın sahibi midir emanetçisi midir bilemem. bana daha çok emanetçisi gibi geldi. neden böyle düşünüyorum, buradaki bazı arkadaşlarımız galatasaray sevgisinden bahsetmiş, yalan söylediklerini düşünmüyorum. ama böylesine bi sevgiyi sponsorluklarla, krasnodardan oyuncu alım satımlarıyla pekiştirebilirdi diye düşünüyorum. ama bu demek değildir ki adam bizi kullanıyor, çünkü muhtemelen varlığınca da kulubümüze destek olmuş, teşekkür ederiz.
    fakat şöyle zengin böyle bilmem ne diye anlatan arkadaslarımızın kaynak getirmesinin daha doğru olur kanısındayım.
    dikkatimi çeken bir diğer nokta estacons.com oldu. şirketin siteye göre türkiyede hiçbir projesi olmamış lakin site dilleri en/ru/tr şeklinde.(u: ofislerinin olduğu macaristan, romanya gibi ülkelerin dili yokken neden türkçe var anlamadım) türkiyede işi olmayan bi şirket neden türkçe dil koyar, şov mudur bilemem. bununla kalmayıp şirket ofislerinin iletişim adresini de paylaşmış. rusya türkmenistan kazakistan ırak romanya macaristan abd olmak üzere 7 farklı ülkede ofisleri var gözükmekte. ama hepsinin tek bir mail adresi var ve sadece rusya romanya ve türkmenistan ofislerinin telefon numarası var.
    ek olarak firma 2006 yılında kurulmuş, estacons.com adresini neden 2012 yılında almışlar onu da anlamadım, bana böylesine büyük bi firma için biraz geç kalınmış gibi geldi.
    son olarak isterse dünyanın en zengin insanı olsun, sahip olduğu parayla değil kulübümüze vereceği katkıyı öngörerek hareket etmemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın