• 449
    mustafa cengiz istifa diyenler haklılar ama yerine gelecek olan kişi mustafa cengiz bile olamayacaktır. haklarımızı koruma konusu tümüyle yanlış bir konu. caydırıcı gücü olan başkan tipi galatasaray'da yok. galatasaray camiasında yok. galatasaray camiası öyle tipleri başkan yapmıyor. bunu anlamadığınız için her başkanı aynı sebepten yolluyoruz.

    sen camia olarak göksel gümüşdağ'ın kulübüne başkan olmasını ister misin? bu soruya cevabın camia olarak hayır biliyorum. o zaman haklarını koruyan başkan çıkmaz. çünkü türkiye'de siyasi partiler üzerinde etkin olacak kişiyi camiana sokmuyorsan o zaman caydırıcı başkan da isteyemezsin. ünal aysal haklarını korumaya kalktı ne oldu? siyasi operasyonla indirildi. niye ali sabancı niye bahattin demirbilek siyasi güçlerle boşu boşuna kavgaya girişsin? ali sabancı, bahattin demirbilek veya başkanlığa istediğin x bir isim niye koç ailesi, niye demirören ailesi niye özdemir ailesi tarafından operasyona maruz bırakılsın?

    mustafa cengiz'den sonra gelecek isim mustafa cengiz'den bile kötü olacaktır, buna hazırlanın. bu galatasaray'ın iç dinamikleri ve türkiye dinamiklerinin getirdiği bir sonuçtur. bundan fazlasını beklemek hayalperestlik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın