resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1623
    siyasiler tarafından hakkında yapılan güzellemeleri gördükçe dehşete düştüğüm futbolcu.

    https://twitter.com/.../1350883675664166914

    dünya'da ikâmet edilebilecek en güzel yerde ikâmet eden, senelik 20 milyon euro'ya yakın para alan, en lüks evlerde oturup en lüks arabalara binen, medyatik, kadınlarla yaptığı yasaklı madde partileri falan medyaya kadar yansımış bir adama sanki mülteci kampından kurtarılıp da türkiye'ye getirilmiş muamelesi yapılıyor.

    ulan dünya'nın dört bir yanında sırf türk kimliğinden dolayı bırak dışlanmayı temel insan hakları elinden alınan insanlar var. her şey bitti mesut özil mi kaldı. oldu olacak mesut'un alman milli takımıyla dünya kupasında çektiği acılar diye bir teatral hazırlayın. oturup izleyelim. tamam süper futbolcu olsun da bu nasıl bir aymazlıktır.

    ırkçılığa maruz kalıyormuş kıyamam. ulan madem ırkçılık vardı bu adamın gençliğinde kendimi alman hissediyorum diye niye 20 farklı yerde demeci, röpörtajı var.

    cidden yazık amk. şu ülkenin geldiği hale bak. transferinin ne kadar siyasi olduğunu yukarıda yer alan bir istanbul milletvekilinin tweetinde ki "bu ülkenin güçlü aklı fb yönetimi ile harekete geçti." şeklindeki cümleden anlayabilirsiniz. siyasiler böyle bir tutum sergilerken siyasetin atadığı tff'e ve hakemlerin bundan etkilenmeyip adil olacağını zannetmesin kimse. mesut özil siyasi bir transferdi ve diyeti şampiyonluk. bu yolda da her şey mübah.

    tepki koyması gereken bir galatasaray yönetimi hakkında da yorum yaparsam pilot olacağım için burada bitiriyorum yazıyı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın