resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 384
    galatasaray' ın 38. başkanı olacak. aşikar bu...kongreden yüksek destek alır ama taraftarın bir kısmının desteğini alması için yapması gerekenler var. bazı konularda açıklama ve öz eleştiri...
    birincisi, ibra meselesi. galatasaray taraftarı, takım şampiyonluğa giderken yapılan ibrasızlığı, aynı gün önceki yönetimin ibra edilmesini kabul edemedi ve bunu yapanları affedemedi. neticede o gün kulübü baskın seçim gibi bir şark kurnazlığı utancından kurtaran, şampiyonluğu alan ve ikinci şampiyonluğa yürüyen bir yönetim vardı. kişisel sebepler dışında ne olabilirdi ki... o kişisel sebepler haklı sebepler olsa bile ibrasızlık o gün yönetime değil galatasaray'a ceza kesmekti.
    ikincisi, baskın seçimede son anda adaylıktan çekilmesi. bu süreci açıklaması lazım. çünkü baskın seçim 116 yıllık galatasaray tarihine vurulmuş kara bir lekeydi. bu lekeyi de mustafa cengiz aday olma cesareti göstererek temizledi.
    bu konuları tam açıklamadan taraftarın bir kısmının desteğini alamayacak ve ilk tökezlemesinde ciddi eleştiriler alacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın