• 10
    galatasaray'ın sahip olması gereken başkan paradan ziyade iş çözebilen birisi olmalı. network ağı üst düzey olmalı istediği zaman global anlamda sponsorluk işleri çözülebilmeli galatasaray markasını 4-5 sponsoru kıran kıran mücadeleye sokacak birisi olmalı.
    biz markamızı iyi pazarlayamıyoruz bana göre galatasaray türkiyenin en büyük markalarından birisiyse ona göre reklam alması ve bunun ücretinin yüksek olması lazım. avrupadaki takımların 10 da 1 i fiyatına forma sponsorluğu alıyoruz neredeyse. stadyum isim hakkı kaç paradan yenilenicek kim bilir. sonra diyoruz biz avrupayla neden yarışamıyoruz daha biz markamızı iyi pazarlayamıyoruz ki yarışalım.

    sonra galatasaray'ın başkanı idealist planlı programlı olmalı kendini bu işe adamalı. bir fikirle düşünceyle planla programla yönetmeli bu kulübü elindeki oyuncuları değersizleştirmemeli. her türlü haksızlıkta nasıl bir üslubla nasıl tepki göstermesini bilmeli.

    adaylara bakınca tabi kulislerde söylenilen isimler var yakın zamanda başka kimler aday olur bilmiyorum ama kendisiyle 1 cümle muhabbetim olmamasına tanımamama rağmen burak elmas ismi konuşma biçimiyle anlattıklarıyla bana bu konuda oldukça pozitif geliyor.

    (bkz: burak elmas)
App Store'dan indirin Google Play'den alın