• 12
    rakiplerin çok kötü durumda iken geçen sene ve bu sene yapılmayan, yanlış yapılan transferler ile belkide çok uzun bir seri yapma şansı kaçırılmıştır. her sene olamayabilirsin ama şartlar gereği ayağına gelen fırsatları tepmek ve kendini kötü duruma sokmak insanı sıkıyor.

    tüm parayı bastık iyi kadro kurduk tudor ile zamanında ayrılıp hocayı getirdik, yönetim değişti kaos maos derken 1. çinko şampiyonluk geldi

    gomis'e para vermedik, emre akbabaya tüm parayı bastık, forvetsiz kaldık ara transferde tüm parayı deliye gömdük yine de 2. çinko şampiyonluk geldi.

    falcao, seri, lemina, nzonzi transferleri ile kağıt üstünde iyi kadro kuruldu ama uygun oyun anca 2. yarıda ortaya çıktı. pandemi vs derken kaçan balık büyük oldu. 3. kere sıçrayamadı çekirge.

    bu sezon daha 22-23 hafta var bir şey kayıp değil ama bizim 3 sezon önce yaptığımızı fenerbahçe yaptı ve tüm kasayı koydu şampiyonluk için.

    koskoca 2 şampiyonluğun yarattığı artı değer uçup gitti gözlerimiz önünde. biz üstüne koyarak giden bir yapı hayal ederken her geçen gün eridik bittik ve kadro akılsızlaştı.

    tamam her sene şampiyon olunmaz ama harcanan yıllara çok üzülüyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın