resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1592
    emekli olunca memleketine dönen ve emekli maaşını güney ege kasabalarında yiyen almancı kardeşlerimiz gibidir. ama bir farkı var, kendisi türk değil; almandır. kendisine almancı demek gurbetçi kardeşlerimize hakarettir. kendisine türk gibi davranmak türk halkına ihanettir.

    kariyeri için alman milli takımını seçip, almanım demiştir. en milliyetçi fenerli bile kendisinin vatanını sattığını bilmelidir. çünkü aynı zamanlarda türk milli takımından çağırılıyordu.

    sonra işler ters gidince türk gibi yaşamaya başlamıştır. normalde almancılar kendini ne alman ne de tam türk hisseder. almanyada türk gibi, türkiyede alman gibi yaşarlar. türkiyede almanya güzeldir; almanyada türkiye güzeldir onlara. aradadırlar.

    ama bu adam her ikisine de mesafeli. çünkü karakter sıkıntısı, bir eziklik var kendisinde. dünya kupası için almanya'yı tercih etmiştir. kupayı da kazanmıştır ama hiç bir zaman oynadığı takımların en yıldız oyuncusu olamamıştır. werder bremen'de bile pizarro'nun gölgesindeydi. asist masist pohpohluyorlar şimdi bunu; ama kendisinin atacağı paslara koşacak bir cristiano ronaldo, claudio pizzarro, thomas müller ya da pierre-emerick aubameyang varsa buyursun asist kralı olsun.

    büyük futbolcu karakterle olur. o karakter yoksa hiç bir ulusta barınamazsın. tenekeleri hazırlasınlar bence, sezon içinde önce erolla sonra da emre'yle papaz olup amerika ya da çin yolculuğuna çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın