• 3129
    kadroları bizim önümüzde ya da gerimizde olması göreceli bir konu, sabaha kadar tartışılır. ama kadrolarından bizden daha iyi verim aldıkları %100 bir gerçek. kadromuz yetersiz diyoruz ama 5 puan önümüzde ligin lideri olan takıma bakalım:

    kale ve sol bekte yolda görseniz zor tanıyacağınız altyapı oyuncuları oynuyor.
    ideal stoper tandemleri hala yok. wellinton ve 2 ay öncesine kadar takımı satıyor diye kadro dışı kalan vida diyelim.
    necip sürekli stoperde, sağ bekte, orta sahada birilerinin yerine oynamak zorunda kalıyor.
    çok geniş denen orta saha rotasyonları: josef, 40 yaşında her maç oynayan atiba, bize gelmesin diye dua ettiğimiz mensah, on senedir patlayamamış oğuzhan, kontrat sorunu yüzünden aforoz edilen ve ömer bayram'dan daha az süre alan dorukhan ve kadro dışı ljajic.
    sol kanatta kıçına teneke bağlanıp gönderilmek üzere olan larin. n'koudu'nun varlığı kadro derinliği olarak onları üstün kılıyor ama ana planda ihtiyaçları bile yok.
    abou, ghezzal ve rosier takımın en iyilerinden ve bunlarla birer yıl kontrat yapılmış. abou devam eder ama diğerleri 6 ay takılıp geri dönecek.

    şimdi bu takım ve hocaları %100'ünü vermese bugün lig lideri olma ihtimalleri yok bana göre. maalesef bizde olmayan pek çok şey adamlarda var. ama bu oyuncu kadro zenginliğinden ziyade sahada futbola odaklı bir takım olmaları. takımlarında bir oyuncu hata yaparsa takımdan kesilirim korkusuyla oynuyor. hocayı seviyorum ama bizim takıma bakıyorum yönetimle bitmeyen ego savaşları, sahada 2 maçta bir sorumsuzca görülen kırmızı kartlar, cezası bitince hiçbir şey olmamış gibi 11 başlayarak ödüllendirilen oyuncular. onlar atılmasa hoca kendini attırıyor falan. futbolumuz bi hafta çok güzel bi hafta sahada yokuz. tek bir nedeni var ne takımın ne de hocanın %100'ünü vermiyor oluşu. beni en çok üzen şey bu. maalesef sergen yalçın bile takımını fatih terim'den daha iyi disipline ediyor. üzerine düşünülmesi gereken konular bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın