resim
Youssouf Ndayishimiye
Takım:OGC Nizza
Mevki:Ön Libero
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Burundi
  • 162
    bu çocuğun başlığında oyuncu izlemenin ve transfer etmenin nasıl yapılacağı ile ilgili anlam veremediğim yorumlar yapılıyor

    öncelikle bu arkadaşı yeni malatya 45 bin euroya nasıl aldı deniyor ve scout başarısından bahsediliyor. bu arkadaşı malatyaya getiren zaten bir türk menajer. yani malatya’nın burundi’ye üs kurup oradan bu arkadaşı keşfetmesi olayı falan yok. muhtemelen malatya başkanının burundi diye bir ülkenin olup olmadığını dahi bilmiyordur youssoufdan önce.

    ikincisi bu arkadaşı neden biz almadık deniyor? niye alıp zaten kısıtlı olan yabancı limitini bu arkadaşa kullanalım. hadi kiralayalım dedik. kime kiralayacağız? süper ligde ve ikinci ligde kim senin oyuncunu bedavaya parlatmaya uğraşsın. hepsi zaten ya kümede kalma ya da zirveye çıkma mücadalesi veriyorlar kimse senin ne çıkacağı belli olmayan futbolcuna zaman ve kontenjan ayırmak istemez. ancak transfer tahtası açık olup da parası olmayan takımlara kiralarsın. ( adana ve ankaraspor) yunus akgünü bile rotasyona aldılar hiç bir zaman as takım oyuncusu olarak görülmedi.

    süper ligden 3 milyona futbolcu alınmaz: kardeşim neden alınmıyor? bir takımın en kolay scouting yapabileceği lig kendi ligidir. orada hem futbolcunun seviyesini iyice görmüş olursun, tanıdıklar yardımıyla karakterini öğrenirsin ligdeki rakamları da iyiyse bence alınmasında bir zarar yok. parası da bence 22 yaş bir oyuncu için ucuz. hem ödeme planı da esnek olur. aynı sorunlar vedat muriqi için de yazılıyordu. 1,5 fan fazlası ihanet deniyordu. adam 17 milyona gitti. biz hala adam satacağız diye bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın