resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1555
    real madrid ve ilk birkaç sezonu arsenal dönemi inanılmazdı. gerçekten topla dans eden, rakibi şaklabana çeviren bir oyun oynuyordu. ronaldo, di maria, alonso, higuain, benzema gibi oyuncular sürekli mesut'un oyunda nasıl katkı yaptıklarından bahseden isimler. önce ancelotti'nin gelişi ile baştan kadroda düşünülmemesi ve real madrid başkanı perez'in saha dışındaki disiplinsiz halinden ötürü üzeri çizildi. 2013'te cümle alem bale'in real madrid'e transferini beklerken ağustos ayında tüm arsenal eşrafı da kendisinin transferini bekledi. nitekim arka arkaya açıklandı iki transfer de.

    çamur atmaya gerek yok, hiç oynamasa bile falcao kadar iş yapar. gerisi biraz kendisine, biraz da sakatlık durumuna bakar. siyasi meseleler ve garip açıklamaları ile tepki almasını anlıyorum, ama en baştan daha böyleydi zaten bu adam. yolun başında alman milli takımı tercihi ve sonrasında türk olduğunu mümkün mertebe gizlemeye çalışması da, şimdilerde koyu bir muhafazakar gibi takılması ve birilerine yaranması da aynı sebepten. rüzgar ne tarafa ise oraya oynuyor. zaten bizde de tam olarak bu ayarda bir adam mevcut, en sevdiğin şehir sorusuna "medine" diyen, "faizler düşmeli ekonomi çoh eyi" diyen bir tipleme oluyor kendisi.

    sonuç olarak ülkeye gerçekten kaliteli bir yıldız geldi ve sonrasında oynayacağı oyuna göre akıbeti şekillenecek. ben ortalama bir performans vereceğini, bırakın hagi, sneijder, alex gibi oyuncuları, simao sabrosa kadar anca oynayabileceğini düşünüyorum. maliyet kısmı işin başka bir boyutu. 4 milyon euro'ya oynamayacağını herkes biliyor, kimse kimseyi kandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın