resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 961
    eğer ki oyuncu da çok istiyorsa mevcut şartlarımızı da göz önüne alınca sonraki satıştan verilecek payı mümkün olduğunca arttıralım. böylece tahminen 1.5 yıl irfan can gibi bir isimden faydalanmış oluruz. bu süreçte kritik lig şampiyonlukları için etkili bir hamle yapmış oluruz. sonrasında da becerip iyi bir bonservis geliri elde edebilirsek başakşehir şu anki kaybını telafi etmiş olur.

    başakşehir bunu neden yapsın ki? oyuncu eğer gitme isteğini bariz olarak belli ediyorsa ve izin verilmediği takdirde takımda huzursuzluk başlatacaksa bu da esneme payını yaratacak faktör olabilir.

    eğer ki net bir şekilde irfan can takımdan ayrılmak yönünde tavır aldıysa ben yine de en yüksek olasılık olarak yurt dışına satışına öncelik verileceğini düşünüyorum. düşük bir şansımız varsa da bunu değerlendirmek için denemekten vazgeçmemeliyiz.

    ancak bizim son transfer dönemlerindeki en büyük hatamız; tek bir isme odaklanıp dünyada kalan son oyuncuymuş gibi hal ve hareket içerisine giriyor olmamız. umarım bir gün bizim de b planımız, c planımız olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın