• 9
    divisional round maçları bu gece ve yarın gece oynanacak. iki tane tahmini çok zor mükemmel ötesi, iki tane de sürprize açık eşleşme var. maçların tamamının s sport 2 kanalından yayınlanacağını belirtip sadece bu geceki maçlarla ilgili* tahminlerimi yapayım.

    bu gece 00:35

    green bay packers - los angeles rams

    green bay önceki turu bye geçti ve bu sporda dinlenmek önemli bir avantajı beraberinde getirir. fakat takımladın ritmini de bir nebze etkilemesi de söz konusudur. öncelikle açık söyleyim, ben bu sene green bay’in aaron rodgers‘in inanılmaz formu sayesinde iyi sonuçlar aldığını ama defansif açıdan çok da iyi olmadıklarını düşünüyorum. eğer şu an rakip rams değil de tampa bay ya da new orleans olsaydı rahatlıkla rakibin şansını daha yüksek görürdüm. rodgers mobile bir qb değil, evet aaron jones da çok iyi bir sezon geçirdi ama rakip ligin en iyi savunmasına sahip los angeles rams. takımın en önemli receiver’ı davante adams’ın karşısında belki de ligin en iyi corberback’i jalen ramsey olacak. bu çok önemli. ayrıca başta aaron donald olmak üzere iyi bir pass rush ile karşılacaklar. burada rams açışından önemli sorun qb jared goff‘un daha yeni elinden ameliyat olması, aaron donald’ın önceki maçta kaburgalarından sakatlanmış olması ve en önemli hücum oyuncusu cooper kupp’ın tam sağlıklı olmaması. green bay bu sene hücum gücü çok yüksek takımlara karşı çok zorlandı ki bunlardan birisi olan tampa bay karşısında çok kötü yenildiler. los angeles rams normal sezonda new york jets’e bile kaybetmiş bir takım ama grup rakibi seattle’ı yenerek geldikleri bu maçta birçok ama birçok kişiden farklı düşünerek ben büyük bir sürpriz bekliyorum. bence rams kazanacak.

    bu gece 04:15
    buffalo bills - baltimore ravens
    buffalo geçen sezon daha iyi bir savunma takımıydı ama hücumda aksamaları sene sonunda başarı getirmemişti. bu yüzden bu sezon hücuma yönelik eklemeler yaptılar. geçen sezonki savunmaları bu hücuma eşlik etseydi mükemmel bir takım ortaya çıkardı. 25 sene sonra ilk playoff galibiyetlerinden sonra yine kendi sahasında baltimore’u ağırlayacaklar. lamar jackson geçen hafta geçen sezonun intikamını aldı ve titans’ı yenerek kariyerinin ilk playoff galibiyetini aldı. ama lamar hala pas oyununda kötü. titans onu savunma konusunda ciddi zaafiyetler gösterdi ve lamar’ın maç boyunca designed rush’larına maruz kaldı. buffalo aynı hatayı yapar mı? tecrübesizlik neler neler yaptırır ama bu takım eski kalabalık olmasa da tutkulu seyirici önünde çok iyi oynuyor. gönlüm kesinlikle onlardan yana ama bu maçı hücumdan çok savunmalar belirleyecek gibi ve bu konuda baltimore’un faydalanabileceği bazı zaafiyetler söz konusu. bu yüzden çok ortada ve ama izleme zevki ve çekişme açısından çok güzel bir maç bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın