• 144
    okan, şener, donk, marcao, saracchi, taylan, oğulcan, belhanda, emre k., arda, diagne ilk on birini beklediğim mücadele.

    hangi takım 1-0 öne geçerse maçın sonucu kendi lehine bitirme ihtimalini hayli arttıracaktır. bizim sezon başından beri ne oynadığımız aşağı yukarı belli. sergen yalçın yönetiminde beşiktaş ise maç maç stratejisini değiştirebiliyor. çok yüksek ihtimalle topu bize bırakmayı tercih edeceklerdir. burada yapmamız gereken topu mümkün olduğunca fazla ceza sahasına sokmaya çalışmalıyız. hata yapmaya müsait beşiktaş savunması istediğimiz sonucu verebilir. tabi basit top kaybı oranımızı minimum seviyede tutmamız gerekiyor.

    beşiktaş orta sahası temaslı oyunu seven, topla karışık sertlik dozajını yukarı çeken isimlerden oluşuyor. josef atiba ikilisi merkezi iyi kapattığı için beklerimizin sıfıra inmesi ve oradan çıkaracakları topların önemi bir kat daha arttı. eğer sakatlığı ciddi değilse bir ihtimal emre taşdemir ile de sahaya çıkabiliriz. çünkü son dönemde saracchi sıfıra inme konusunda oldukça başarısız.

    beşiktaş hücum aksiyonlarını ağırlıklı olarak sağ kanatta oluşturup, larin'in ikinci direk koşuları ve aboubakar'ı merkezde buluşturup ile bitirmeye çalışıyor. buna cevap verebilmemiz ceza sahası içinde eşleşmeleri doğru yapmamız çok elzem. bu nedenle şener'i 3. stoper olarak sağ bek oynayabiliriz. aynı zamanda maçın en kritik eşleşmeleri de her iki takımın sağ ve sol ikilileri. hangi takım üstünlük sağlarsa istediğini alma noktasına bir adım daha atacaktır.

    umarım şans yanımızda olur ve 1-0 öne geçen takım biz oluruz. eğer başarabilirsek maçtan da istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. bu maç özelinde futbolcularımızdan ekstra bir konsantrasyon ve istek bekliyorum. umarım yanılmam. umarım her şey istediğimiz gibi olur.

    (bkz: konsantrasyon)
    (bkz: galatasaray sözlük sinerji ekibi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın