• 41
    sadeleştirirsek 1 galatasaraylı 10 fenerliyi yok eder.

    simdi bir galatasaraylı ele alacağız 10 tane de fenerbahçeli.

    1.fenerliyi şampiyonluk sayilari ile yolladık elde 3 şampiyonluk kaldı.

    2. fenerli geldi. onun 19 bizim galatasaraylı elinde 3 şampiyonluk var. +16 şampiyonlukla fenerli su an avantajli ama türkiye kupalari kartıni oynadi bizim aslan haliyle. 2.yi de yolladı.

    3. geldi iceride hatri sayılır kupalar bitti. bizim aslan icerideki kupalar konusunda daha tartışmayalim bi zahmet dedi. türk futboluna sunulan yıldızlar kartını oynadı. fenerli baktı sportif direktörü bile galatasaray altyapıli. onu da yolladi.

    4.geldi yıldız olayına takik bir fenerli genç bu ama eksik yıldızla gelmiş. bizim aslan dedi içerideki şampiyonluklara deginmeyelim demiştim sana diye iletip onu da yolladi.

    5.si geldi alex vs hagi kiyasi yapmaya çalıştı. şansıni zorladi o da gitti.

    6.si geldi 6-0'la tarih yazdık dedi. bizim aslan tarih dersine çalışalım biraz o zaman dedi. fenerliyi tarihe götürdü 7-0'la yolcu etti.

    7.si geldi bu biraz vizyonlusu uefa yari final ucl çeyrek finalden bahsetti. bizim aslan bu gencin tavrini beğendi. dedi sen de ışık var ama yetmedi kardeş dedi yolladi.

    8.si geldi milli takıma en cok futbolcu yollayan takim olduğunu iddaa etti. bizim aslan 2002deki 3.lugu galatasarayin +rustu,alpay,ilhan eklemesi ile geldigini anlattı yolladi.

    9.su geldi. bizim aslanda yoruldu tabi artik. 20 sene muhabbetini acti..kadikoyde kazanamadiniz yendik yolladık falan filan derken. 12 mayis 2012 gecesini hatitlatti. üzüldü fenerli kardes biraz burda ama en vizyonsuzu da buydu.

    10.su geldi artık guc kalmadi aslanda fazla üzücü darbe de vurmak istemiyor. gelen bu 10. fenerli stratejik davrandı. dedi ki biz basketbolda şaha kalktık euroleague kazandik. voleybol vs. aslan sakince oturdu ve dedi ki;

    kardes bak cok yoruldum. euroleague muhteşem başarıydi bizim de eurocup var ama sana sözünü etmeyecem sizinki daha iyi. kadınlar euroleague finalinde sizi eleyerek kazandık ama onu da söylemiyorum ve dediğini kabul ediyorum. basketbolda cok iyisiniz ve böyle devam etmelisiniz. bence her sene kapistiginiz panathinaikos gibi cska gibi kulübünüzun lokomotif sporunu basketbol yapin ne siz yorulun ne biz yorulalim. gidin baskette ülkeye kupalar getirin ama avrupanin en iyi hocasıni alip da 7 senede sadece 1 kupa ile kalmayin. madem iyisiniz yuklenin baskete futbolda hic olmuyorsunuz diyip yolladi.

    yani seneler önce bu abinin ortaya attığı söz sonuna kadar arkası dolu bir sözmüş.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın