resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4535
    yeri gelince gençlerle oynayalım, 4-5 sene şampiyon olmayıp borçlardan ari bir şekilde yepyeni bir yapılanma ve gerçek bir futbol mantalistesiyle geri dönelim diye fikir beyan edenlerce transfer yapmıyor diye yerin dibine sokulan, d***** a**** ö**** ile karşılaştırılan, hakaretler edilen başkanımız.

    hocanın başımın üstünde yeri var, kendisine laf etmek benim haddim değil, şimdi laf etmiyorum maddi vakıa olduğunu düşündüğüm hususları tespit ediyorum. takımımızın kadrosunun çok iyi olduğunu iddia etmiyorum 20/21 sezonu için ancak bu hâliyle bile çok kötü denecek bir kadro değil, 19/20 sezonunda transfer dönemi sonunu hatırlıyorum ve herkes türkiye ligi'nde kurulmuş en iyi kadrolardan biri olduğunu iddia ediyordu, falcao, lemina, seri, andone, geride luyindama, marcao falan hakikaten kâğıt üstünde güzel oyunculardı. 18/19 sezonunda da evet ilkyarı hakikaten saçma bir transfer dönemi yaşandı ve forvetsiz kaldık ve devre arası marcao ve luyindama transfer edildi ve de serdar-ozan ikilisine yeğ iki stoperimiz oldu, gelen paranın diagne'ye yatırılması bir kumardı ve tutmadı nihayetinde 18/19 sezonunda en azından ikinci yarıda kadro kötü değildi.

    şimdi sevgili hocamız bu üç sezonda neden bize göze hoş gelen, baskılı, en azından sahada bir plan olduğunu gösteren ve rakiplere göre değiştiğini fark edebildiğimiz bir oyun sunamadı?

    çok düz mantık gitmek istemiyorum ancak allah için kimlerle oynuyoruz? ankaragücü'nün kanadı veya kayseri'nin beki yahut konya'nın orta sahası bizimkinden iyi diye mi anadolu takımları karşısında bile ezildik onlarca maç? şu gerçeği aklımda tutuyorum, yabancı serbestisi sonrası büyük olduğu belirtilen takımların o şaşaalı günleri geride kaldı bu kabulüm, yani öyle rahat rahat istediğim takımı yenerim diye bir şey yok ki ben zaten öyle bir beklenti içerisinde değilim ki. hoca tutturmuş bir pas oyunu* kaç senedir işte bu fatih terim galatasaray'ı diyebileceğimiz çok az maç izleyebildik. bu anlamsız ısrar niye? bu takımla istediğin oyun olmuyorsa değiştir taktiği. allah için neden çoğu maçta siliniyoruz sahadan? 20/21 sezonunda kazandığımız maçlarda attığımız gollerin çoğu anlık pozisyon golleri, evet gollerin çoğu o an için güzel bir organizasyon ile atılıyor ancak onun haricinde boş pas çevirmeler sadece. rakipler birkaç saniyede bizim kalemize gelirken biz sahanın dört bir yanını tavaf ede ede garip bir şeyler yapıyoruz.

    ben takım kötü bahanesini kabul etmiyorum.

    ayrıca ffp anlaşmasının da çok farkında olunmadığını düşünüyorum. daha iki sene önce men yiyeceğiz diye korkuyla beklerken şimdi ya bu yönetim de hiç beceremiyor transferi diyerek akıl tutulması yaşıyoruz.

    daö ile kıyaslayanlar var kendisini, ffp için satmak gerekiyor değil mi? haydi say bakalım belhanda'yı, feghouli'yi kim verecek o paraları? mevcut yönetim maaş yükünü azaltma yönünde belli ölçüde başarılı ancak falcao ve diagne ikilisi bu maliyet hesaplarının içine ettiler. ayrıca bu iki transferde, özellikle falcao'da, taraftarın da gereksiz baskısı vardı. ayrıca abdürrahim albayrak da özellikle falcao meselesinde taraftarı galeyana getirdi.

    -mevcut yönetimin transfer konusunda başarılı olduğu iddia edilemez ancak ffp çerçevesinde çok da kötü olduğunu iddia edemem,
    -kulübün haklarını savunma meselesi siyasi bir mesele belli ölçüde, çok deşmek istemiyorum,
    -malî yönden güzel işler sergilendi, riva ve florya meseleleri hâllolundu galiba. şunu da ekleyeyim finansal tablolarla oynayarak kâr açıklamak gibi bir olaydan bahsediliyordu bir ara, ona vakıf olmadığım için ekonomik açıdan yönetimi başarılı kabul ediyorum,
    -hocayla olan iletişim gerçekten fazla gerginlik yarattı ve birden çok yaşandı bu durumlar, iki taraf da fazla sabırlı davrandı, hocanın burada bir nebze haksız olduğunu düşünüyorum,
    -amatör branşlara ilgim yok dolayısıyla bilgiye sahip değilim,
    -abdürrahim albayrak ve yusuf günay biraz rahatsız ettiler açıkçası.

    kendisine derinden teşekkür ediyorum. allah şifa versin...

    allah ömür verirse daha buralardayız, yıllar sonra tekrar konuşuruz, yeni gelecek değerli yönetimler göstereceklerdi mutlaka milyon euroların nasıl çarçur edileceğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın