resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1306
    istediği takıma gidememe sorununa kapılmış futbolcu. bu tarz hareketler bu adamların asıl karakteri değildir normal şartlarda. ancak bu adam bir şekilde galatasaraylı ve bize transfer olmak istiyordu. ama para için, ama baskı yüzünden, ama başka bir şey ezeli rakibe transfer olmak zorunda kaldı.

    bunun en büyük örneği emre belözoğlu'dur. alper potuk'tur. yer yer mehmet topuz'dur. yarın bugün irfan da türkiye içerisinde galatasaray haricinde bir takıma transfer olmak zorunda bırakılırsa aynı hareketleri o da sergileyecektir. gel gelelim transferin zor olduğunu hissettiği anda nasıl gereksiz agresifleştiğini geçen maçta da gördük.

    spor adamlarının(!) futbolcuları baskı altına almasının örneğidir bu adam ve diğerleri. yanlış tercihlerin sonucudur. efsane olabilecekken kestane olmaktır. buradaki gelmemesine sevinen arkadaşlara da söylemek isterim ki mhy galatasaray'a transfer olsaydı, çok farklı bir performans gösterirdi. ve emin olun zamanında selçuk inan'da paraya tamah edip baskılara karşı koyamayıp boğazın öteki yüzüne gitseydi, bu kadar iyi oynayamazdı. olay bundan ibaret.

    taş yerinde ağırdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın