resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3015
    bakmayın bu başlıkta ali koç ile makara geçildiğine, bizim bazı taraftarlarımız bu tip başkana hasret.

    fenerbahçe ve ali koç yüksek fiyatlara satış yapar, bazı taraftarlarımız burada bir hırsızlık var diye ses yükseltirken içinden keşke bizim başkanımız da yapsa diye geçirir.

    sevgi limit tanımaz sikerim limitinizi minvalinde takılırlar, bizim bazı taraftarlarımız haksızlık bu diye ses yükseltirken içinden keşke bizim başkanımız da yapsa diye geçirir.

    çıkıp bariz bir şekilde yalan konuşurlar, tarafsız olması gereken kurumlar üzerinde göz göre göre baskı oluştururlar, bazı taraftarlarımız haksızlık bu diye ses yükseltirken içinden keşke bizim başkanımız da yapsa diye geçirir.

    hiçbir transferin maliyetini açıklamazlar, tüm türkiye ile göz göre göre dalga geçerek istedikleri gibi at koştururlar, yine bizim bazı taraftarlarımız haksızlık bu diye ses yükseltirken içinden keşke bizim başkanımız da yapsa diye geçirir.

    şimdi bazı taraftarlarımıza soruyorum. ali koç hakkında gerçekten ne düşünüyorsunuz? kulübünü çok seven ve her türlü hile hurdaya başvuran biri olduğunu mu? yoksa bizim başkanların azıcık benzemesi gereken korkusuz bir cengaver olduğunu mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın