• 156
    mustafa başkanın kötü yönetimiyle alakası olmayan olay.

    bu olay tamamen, liselerini galatasaray'ın önüne koyan 358 adet kötü niyetli insan yüzünden yaşandı. mustafa cengiz'in ibra edilmediği yerde d.a.ö. kişisi neden yaşattığı bunca rezalete rağmen 2 defa ibra edildi diye bir sormak gerekiyor.

    ayrıca mustafa başkanın galatasaray lisesi mezunu olmaması da bunun en büyük nedenlerinden biri. liseciler kendilerinden olanı ne kadar rezalet yaşatırsa yaşatsın bir şekilde tutuyorlar. sanki "bizden değilsen bu kulüpte seni yaşatmayız" dercesine. örnek vermek gerekirse galatasaray lisesi mezunu olmayan adnan polat'a 2011'de yapılanlar... belki haklılardı, adnan başkanın döneminde 15 ocak 2011 türk telekom arena açılışında çok büyük bir rezalet yaşandı. doğal olarak bu süreçte yaşananlar, sportif başarısızlıkla birleşince adnan polat'ın başkanlığına mâl oldu. hatta o kongrede meşhur bir konuşma vardı j'accuse (fr. itham ediyorum) diye. fakat o kongrede sağı solu j'accuse diyerek itham eden arkadaşı nedense liseli d.a.ö.'ye karşı sesini yükseltirken göremedik.

    konumuza dönecek olursak, taraftarın tepkileri lisecilere o süreçte geri adım attırdı. ibrasızlıktan sonra bir kafede baş ve orta parmaklarını kaldıran liseli çocukların fotoğraflarını hatırladınız değil mi? onlar bile "efendim olayın ibra ile bir ilgisi yok, arkadaşımızın doğum günü için toplanmıştık o fotoğraf da hatıra içindi" demeye getirdiler konuyu. halbuki o fotoğrafın ne amaçla çekildiğinin herkes farkındaydı. eğer o günlerde taraftarlar, lisecilerin verdiği gözdağına kuvvetli bir tepki göstermeseydi yarın belki de liseli olmayan birisinin başkanlık edeceği güçlü ve başarılı bir yönetime de sırf liseli değiller diye aynısını yapmaya teşebbüs edebileceklerdi.

    elma ile armutun karıştırılmaması gerek. mustafa başkanın yönetimi yetersiz bunu üzülerek söylüyorum. burada kardeşlerimiz zaten eleştiriyorlar yönetimi haklı olarak. fakat 23 mart 2019 günü liseciler, sadece mustafa başkana değil, hepimize, tüm taraftarlara gözdağı verdi. bugün yine böyle bir durum yaşansa, yine aynı tepkinin verilmesi gerekir.

    son olarak: cim bom bom halkındır, lisenin değil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın