• 40
    özlemişiz gerçekten. severek izledim kendisini bu gece. doncic ile birlikte, kendisinden beklentiler yüksek. etraflarına güzel bir takım oluşturularak, gelecek dönemin belki de şampiyonluk adayları olarak görülüyorlar*. tabii bir şart var burada, sağlıklı kalmak..

    doncic'in sene başlarındaki tombikliğini saymazsak, genel olarak sıkıntısız bir şekilde, sağlıklı devam ediyor. disiplinli bir yapısı yok gibi, yaz dönemlerinde salmayı seviyor ve sene başında yavaş başlayabiliyor. tabi çok uzun yıllar izlenip yapılan bir analiz değil, sonuçta yaşı malum. kariyerinin ileriki dönemlerinde bu konuda daha disiplinli bir hale gelebilir. bir de bu sene belki de pandemiden dolayı takvim belli değildi, belki oyuncular sezonun ocak ortası gibi başlayacağını beklerken, bir anda aralık'ta oyuncuları parkede gördük. o da bir sebep olabilir bu sene için, zamanla göreceğiz.

    doncic parantezini kapatarak, porzingis'in sahalara dönmesi sevindirici, zor sakatlıklar yaşadı. sağlıklı kalarak uzun süre kendisini keyifle izlemeyi umuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın