resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4400
    kesinlikle "aslında çok iyi bir başkan ama ekibi kötü", "mali açıdan başarılı", "iyi niyetli ama beceriksiz" gibi algılara katılmıyorum. başkan da ekibi kadar kötü ve başarısız bir başkan. mali açıdan da kesinlikle çok kötü performans gösterdiler. önceki yönetimler döneminde kurulan kadronun üstüne neredeyse hiç bir şey koymadılar, hatta o kadronun değerli parçaları yüksek bonservislere satarken yerlerini doldurmadılar, fatih terim olmasa alınamayacak 2 şampiyonluk sayesinde de şampiyonluk geliri elde ettiler. bunlara rağmen sadece mali olarak başarılıyız algısını yürüttüler. (bkz: mustafa cengiz/#3012137)

    ilk 6 aylık dönemlerinden beri de iyi niyetli bir yönetim olduklarını düşünmüyorum. galatasaray'ın önemli değerlerine karşı yaptıkları bana tamamen art niyetli hareket ettiklerini gösteriyor.

    --- alıntı ---

    futbolcu alma veya satma gibi bir beceriniz yok kabul.. galatasaray adası ne durumda? mecidiyeköy'deki otel kabası bitmiş neden boş duruyor? stadın yanındaki spor salonu insaatının neden sadece proje tabelası duruyor? yönetim kurulu toplantılarında çay içip ps'mi oynuyorsunuz?

    buğra korkut

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...132840773050369?s=20

    altına imza atılacak bir yorum daha...

    algı, şov ve ajitasyonla 3 yıldır bu kulübü yönetiyorlar.

    https://gss.gs/1ku.jpg

    en büyük örneği bu fotoğraftır. siz hiç geçmişte transfer döneminde "çok çalışıyoruz" algısı yaratmak için resmi hesaptan serumla fotoğraf paylaştıran bir galatasaray başkanı gördünüz mü? galatasaray başkanlık makamı bu kadar mı düştü. her maçın devere arasında ve maç sonunda maçtan fotoğraflar başlığı altında neden başkan ve yönetim kurulu üyelerinin fotoğrafları paylaşılıyor mesela. kişisel reklamını bu kadar yüksekten yapan başka bir yönetim görmedim ben.

    https://gss.gs/rS4.jpg

    https://gss.gs/o2L.jpg

    https://gss.gs/mG9.jpg

    hocaya türlü türlü laflar söyleyen ali koç ile fotoğraf çekilmeler, sürekli nihat abilerine ziyarete gitmeler, nihat abilerini ibra etmeler vs. girmiyorum bile bunlara.

    tamamen samimiyetsiz, iyi niyetli olmayan, kişisel çıkarlarını düşünen bir başkan ve yönetim kurulu var karşımızda. dursun aydın özbek yönetimi kadar kötü bir yönetim.

    dursun aydın özbek yönetimi sonrası sizleri tanımadan kurtarıcı gözle sizi desteklediğimiz için bize de yazıklar olsun. aynı hatayı hocam da yaptı.

    o gün giydiği gri gömlek belki de hocamın en çok pişmanlık duyduğu şeylerden biridir.

    https://gss.gs/yBm.jpg

    mayıs'a az kaldı. sabredeceksin hocam. verilmiş bir sözün, vazgeçmediğin bir hayalin var. daha uzun yıllar başaracak çok şeyimiz var. mayıs 2021'de yapılacak olan olağan seçimli genel kurul'un şu an en büyük favorisi burak elmas konumunda. burak elmas galatasaray camiasında ciddi ağırlığı olan bir isim. metin öztürk, ali fatinoğlu gibi isimler kendisine rakip olacak durumda değil. mustafa cengiz aday olursa 3 haneli oy sayısına ulaşamayacak durumda zaten. hocayı yanına alan seçimi kazanır, gördüğüm kadarıyla hoca burak elmas'ın yanında artık gizlemiyor.

    https://twitter.com/...987659570589696?s=20

    bu fotoğraf da bana yakın zamanda çekilmiş gibi geliyor.

    hocayla yıllarca çalışıp, sonunu avrupa kupası ile taçlandıran faruk süren yönetimi'nin en önemli isimlerinden birisiydi kendisi.

    https://twitter.com/...569575890280448?s=20

    burak elmas da son yıllarda sıkça fatih terim mesajı veriyor. mayıs 2021 spoilerı olsun.* adı geçen isimlerden çok farklı, camiada ağırlığı olan bir isim çıkmadığı takdirde galatasaray'ın gelecek başkanı burak elmas'dır.

    https://gss.gs/RVT.jpg

    https://gss.gs/dg6.jpg

    https://gss.gs/OMI.jpg

    https://gss.gs/AZB.jpg

    hocamın artık tarafı çok net bence... mayıs ayını işaret etmesi bu yüzden.

    bu yönetim kurulunu o gün ibra etmeyenler haklıymış. bizim gibi taraftar aklıyla bunları savunan, ibra etmeyen herkese "liseci", "statükocu" gibi ithamlarda bulununan taraftarlar haksızmış. o gün ben de bir taraftar olarak yönetimi desteklemiş, ibra etmeyenlere de tepki göstermiştim. algı yönetimini yıllarca o kadar iyi yapmışlar ki...

    edit: tansel* abim de konuyla alakalı altına imzamı atacağım bir flood girmiş.

    https://twitter.com/...283875676155905?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın