resim
Youssouf Ndayishimiye
Takım:OGC Nizza
Mevki:Ön Libero
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Burundi
  • 85
    malatya'nın en değerli oyuncusu wallace değeri 2.80 milyon eurodur. ki kendisi sene başı lazio'da idi bedelsiz geldi.
    bu arkadaş ise geçen sene geldi malatya'ya. hem de 45 bin euroya. şuan istedikleri fiyat olan 3 milyon euro . ( basında konuşulan fiyat ) kaç katı ediyor siz hesaplayın. hadi oyuncu 1 sene içerisinde çok iyi gelişim gösterdi ve değerini de onlarca kat arttırdı 1.20 milyon euro yaptı. ( güncel transfermarkt değeri ) bu oyuncuya verilecek en fazla para 1.50 ve sonraki satıştan paydır. o da %20 civarıdır. çünkü satamayabilirsin, tek sezonluk bir çıkış olabilir, bize uymayabilir. olabilir de olabilir. bu malatya için de iyi bir paradır. bayağı kar ediyorlar kendileri ve ligimizde kimse kimseden oyuncu almıyor parayla. varsa yoksa hediye ediliyor. (bkz: swh)

    yeni donk olayına tamamen katılıyorum ama iki farklı boyutuna da katılıyorum. donk fatih hoca ile verimini yükseltti. onun öncesinde betis kiralık bile verilmişti ki biz bu oyuncuya 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödemiştik zamanında. geçmişe bakarsak geleceğimize daha güzel yön verebiliriz.

    eğer oyuncuya yurtdışından teklif varsa yurtdışına gider. bize çok gelen 3 milyon euro dışarısı için pek de fazla değil.

    ne olursa olsun olmayan paramızı anadolu'ya yedirmeyelim lütfen. sene başında adem gibi çok iyi bir yedeği bedelsiz gönderdik. adem de bunu istediği için kolaylık sağladık. yaptığın güzelliğe dönüşü yapmazsa malatya hiç zorlamanın alemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın