• 1406
    https://eksisozluk.com/entry/118100885
    söz konusu entryde, galatasaray sözlük için;
    -- ''ali koç'un yaptığı açıklamalar sonrası kudur kudur kuduran sözlük'' denmiş.
    adamlar 7 senedir kupa kazanamayınca böyle şeylerle sevinir duruma gelmiş, yazık. ''başkanım bizi bu fatih terim hegemonyasından kurtarın'' diyen arkadaş olabilir, çok da önemsememek lazım.
    bu platformda da hesabı olabilir. zira ben de ergenlik zamanlarımda, en popüler olduğu dönemlerde antu yazarıydım. fenerbahçe'li gibi davranıp, trollük yapardım. fakat bu bana farklı bir bakış açısı kazandırdı, kör fanatik olmaktan kurtardı, futbola rakip taraftar gözünden de bakmamı sağladı.
    ''tff bize düşman, pfdk düşman, merkez hakem kurulu düşman, kulüpler birliği düşman, anadolu kulüpleri düşman'' kafasından çıkmamı sağladı. zira her kulübün böyle kör cahil taraftarı mevcut.
    fenerlisi, beşiktaşlısı, trabzonlusu...herkes kurumları kendine düşman gösterip, başarısızlıklarına bahane üretme kolaylığına kaçıyor.
    kendisi burada vakit geçirmeye devam ettikçe, şu an içinde bulunduğu kör fanatiklikten kurtulacak. ayrıca sözlüğün, kötü niyetli söylenmiş olsa da aykırı fikirlere de ihtiyacı var.
    antu'da, ekşi'de ve birçok forum sitelerinde bulunmuş biri olarak, galatasaray sözlük'ün standartın üstünde bir kalitesi ve objektifliği olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. mağlubiyetlerin sıcak olduğu anlarda ayarı kaçırdığımız da oluyor ama yine de kalite standartlarını koruyan bir ortam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın