resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 65
    aralık sonu (ya da belki daha erken): oyuncuyla uzun süren görüşmeler sonucu anlaşıyoruz.

    ocak başı: kulübü siyasi ortam yahut para sebepleriyle oyuncuyu bize vermemeye karar veriyor.

    para sebepleriyse: sevgili mustafa cengiz yönetimi; hiç mi kulüple iletişime geçmediniz, "biz sizin oyuncunuzu istiyoruz" demediniz? "ne kadar para istiyorsunuz, ödeme planını nasıl yapalım" demediniz? sebep tamamen ffp ise hiç mi gereken ayarlamaları yapmadınız oyuncu satışı konusunda ki oyuncu için verecek bonservis bedelini çıkaralım?

    siyasi ortamsa: sevgili mustafa cengiz yönetimi; hiç mi kulüple iletişime geçmediniz, "biz sizin oyuncunuzu istiyoruz" demediniz? oyuncunun ismini teknik ekipten aldığınızda ve oyuncuyla anlaşırken hiç mi düşünmediniz siyasi iklimin bu transfere engel olacağını?

    görüldüğü üzere bu transfere sadece gerçekleşmemesi perspektifinden bakacak olursak mustafa cengiz yönetimi suçlu görünmeyebilir (neticede oyuncu pahalı) ama oyuncunun isminin teknik ekipten yönetimi gittiği saniyeden itibaren yaptıkları/yapmadıklarıyla tek suçlu mustafa cengiz yönetimi'dir. oyuncunun transfer sürecindeki hataları muazzam büyüklüktedir.

    bu transferin yapılamaması konusunda mustafa cengiz yönetimi'nin aklanma, hatta bu amaç doğrultusunda fatih terim'in hedef tahtasına oturtulma çabası ise trajikomiktir. bu çaba; rasyonellikten bu denli uzak olması itibariyle önce bir güldürür, sonra kaybedenin galatasaray olması nedeniyle üzer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın