resim
Marius Ninel Şumudică
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Romanya
  • 304
    kovulduğu için çok mutlu olduğum teknik direktör. gaziantep ile ligin ikinci yarısının başında maçımız var, o zamana kadar düşüşe geçeceklerdir. çok tehlikeli bir takım yaratmıştı.

    kovulmasına geleceksek, bunun olacağı belliydi zaten. menajer transferleri ve rüşvet tekliflerini, başkanın kendisinden para isteyişini vs. ifşa etmiştir fakat kendisini yeterli ifade edemediği(ya da kendi tarzınca ifade ettiği) için kulüpten büyükmüş gibi davrandığı düşünüldü. ortada ciddi bir bilgi eksikliği ve kirliliği var. örneğin "karımdan para isteyeceğim" olayı kulübü küçümsemek adına değil; oyunculara kendi cebinden prim verirken ve takımını liderliğe kadar ulaştırmışken, kendisine "o zaman bize de para ver" diyen başkana tepki olarak ortaya çıkmıştı. twitter'da biraz gezinirseniz taraftarın bunu yanlış anladığını(ya da bilgi eksikliğinden dolayı anlamadığını) görürsünüz. sözlükte bile bilmeyenler vardı ki hala da vardır.

    bu adam anadolu takımlarının ne kadar vizyonsuz ve yakışıksız olduklarının kanıtı. itici bulunabilir ama anadolu takımları kadar değil. bu takımların bütün çürümüşlüğünü, pisliğini açık açık kamuoyuna açmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın