resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19187
    arda muhtemelen 3 sene daha futbol oynar. sonra hoca devam ediyor olursa fatih terim'in yanında yardımcı hoca olarak takılmaya başlar. tabi burada kritik nokta şurası. arda turan; hasan şaş, ümit davala ya da selçuk inan gibi bir yardımcı hoca olmaz zannımca. daha aktif bir yardımcı hoca performansı sergiler. background olarak daha donanımlı, dünyanın önemli takımlarında, önemli hocalarla çalışmış. tenkik taktik bilgisinin daha fazla olduğu ve bu işe kafa yorduğu da aşikar.

    bir başka önemli unsur da zaman zaman haklı olarak eleştirilse de iletişimi kuvvetli. selçuk inan ve ümit davala gibi sinik biri değil ya da hasan şaş kadar fevri de değil. kontakları da daha sağlam. eğer söylenildiği gibi irfan can transferinde topa girdi ise, babası yaşındaki abdürrahim albayrak'tan daha etkili olacağını da zaten hepimiz kabul ediyoruz.

    türkiye'deki yerli oyuncular arasında, en az emre belözoğlu kadar ağırlığı var. "alo ben arda abin" goy goyunun doğruluk payı var yani. hayat, aile kurmak ve yaptığı hatalar onu eğitmiş, olgunlaşmışa benziyor.

    kısa vadede kaptanlık, saha içi teknik direktörlük; orta vadede yardımcı hocalık ve transfer işlerinde fayda sağlama; uzun vadede ise teknik direktörlük görevlerinde galatasarayımıza epey bir faydası olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın