• 409
    bugün yazımı yazarken gloomy sunday - the toxic avenger/ rebel - lick / dressed to kill - dance with the dead parçaları eşliğinde yazıyorum tür olarak herkese hitap etmez ama gece gece aşırı enerji dolu bir yazı geliyor.

    öncelikle altta paylaştığım entry konya maçı sonrası yazdığım maç yazısı. son paragrafı okursanız demek istediğim net anlaşılacaktır. o gün sözlüğün durumunu görüp yazdığım paragraf ile bu satırları yazdığım gün aralığı "4" arkadaşlar. bugün herkes süt liman oldu bir mutlu bir huzurlu sanki 4 gün önce burada savaş ve kaos çıkmamış gibi. o paragrafta bahsetmek istediklerim tam olarak buydu anlık ruh halimiz çok dalgalı bunu ayarlamamız gerekiyor. haftaya beşiktaş maçı olası kötü skor yine kaos dolu galatasaray sözlük gününe sahne olacak yüksek ihtimal o zamanda bu yazıyı tekrar hatırlatacağım. sakin olalım yapılacak bir yangın varsa yapmak için daha çok erken :)
    (bkz: #3052799)

    maç özelinde bakarsak neredeyse elimizde mevcut olan kadronun 2-3 eksik dışında tamamı vardı. kalitesiz gençlerbirliğine karşı kaliteli, teknik, doğru yerleri işleyerek doğru futbol oynadık 6 gol ile kazandık. diagne bugün çok iyi oynadı, belhanda abimiz 3 gol ile yine gözlerimizi boyadı, emre akbaba 4 gün öncesine göre gayet derli topluydu. bu üç ismi yazmam sebebi en eleştirilen 3 oyuncu olduğu içindir. diğer futbolcular zaten kendi standartlarında oynadı.
    marcao yine bugün takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. arda yine aklıyla oynayıp 2 asist yaptı oğulcan koştu mücadele etti taylan zaten aynı standartta devam ediyor. emre taşdemir ve şeneri ekstra beğendim ama gençlerbirliği iki beki çok kötüydü ondan sebepte olabilir.
    kerem'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. seni şu an ribery'nin galatasaraya geldiği zamanın 1 gömlek altı gibi görüyorum lütfen devam et çalışmayı bırakma eğer hızını 1 tık yükseltirsen çok acayip bir futbolcu olabilirsin yolun açık olsun.

    bundan önce trabzon maçıyla başlayan süreçte önümüzde kupa maçına kadar 4 maç var 12 puan yaparsak harika 9-10 olursa güzel olur yazmıştım. 7 yaptık bence gayet idare eder sadece antalya maçı dengeleri oldukça bozdu o maçı da kazansak zaten 4/3 ile yolumuza güzel bir şekilde devam ediyor olacaktık.

    önümüzde lig maçı olarak önemli bir beşiktaş derbisi var. beşiktaşın bu hafta alacağı puan sayısına göre o maçın önemi biraz daha değişecektir bence sergen hoca bize karşı karagümrük, antalya ve konyaspor gibi oynayacak. çok açık oynarlarsa tehlikenin farkında o yüzden arkada kapanıp hızlı hücumlarla golü arayacaktır bence bizim o maç özelinde açamadığımız kapalı savunmalar için farklı bir formül geliştirmemiz gerekiyor.

    keyifler yerinde güzel bir cumartesi akşamı oluyor ayrıca hocam sen maçı sonu naptın öyle :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın