• 406
    öncelikle şunu söylemek gerekir. eğer maç hakemlerin eline kalsa bizi doğrayacaklardı bunu çok net belli ettiler. oğulcan'ın pozisyonunda el yok bir şey yok atağı kesiyor. neden? bırak pozisyon devam etsin eğer el varsa vardan uyarırlar ama yok hemen müdahale ediyor. o zaman muslera'nın ayağı kırıldığı pozisyondan öncede net ofsaytta kesseydiniz pozisyonu hemen! taylan'a yapılan müdahale nedir peki? nerede o hakem? emre taşdemir tertemiz topu alıyor faul çalıyor, faullük ne var orada?
    maçın genelindeyse erken bulduğumuz golle belki de bize uygulamak isteyecekleri kapanma-kontra taktiğini hayata geçiremeden söndüler. bu durumu söyleme sebebimse maçı koparacak olan ikinci ve üçüncü gol gelene kadar cömertçe birçok pozisyonu harcadık. işte bunları yapmamamız gerekiyor bulduğumuz anda golleri atmalı kimseye fırsat vermemeliyiz. eğer fırsat versek hakemlerin nasıl sinsice beklediklerini ve bizi doğramak için hazır olduklarını gördük. bunların dışında sekidika ve okan'dan galatasaray futbolcusu olmaz çok açık. okan'ın bir pozisyonu var yandan gelen ortada boşa çıktı top kornere gitti. orada yapılacak hata değil, zamanlama ile ilgili ciddi problemleri var ve çözemiyor.
    terim için tek bir şey söylemek istiyorum, luyindama sarı kart sınırında ve sen 6-0 öndesin. ne gerek var oyuna almaya?
    son olarak da yönetime birkaç laf söylemek gerekiyor: o kadar pasif kalıyorlar ki biz bu olayları yaşamak durumunda kalıyoruz. benzer pozisyonlarda emre kılınç'ı çok rahat oyundan atabiliyorlar fakat iş rakiplere geldiği zaman sarı kartı bile zor çıkarıyorlar. eğer bir kural varsa herkese var. herkese yoksa bize de olmayacak! yönetim uyumayacak sesini çıkaracak! bir gün kalkıp sert bir açıklama ertesi gün yok biz herkesle barış istiyoruz o sözleri onun için demedik bunun için demedik demeyecek! çıkacak çat çat çat galatasaray'ın hakkını savunacak! öyle beyaz bayrak sallamayacak. yok galatasaray'ın hakkını koruyamıyorsanız da o koltukları bir zahmet boşaltıp gideceksiniz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın