• 405
    bence çok analizi yapılacak bir maç olmadı.

    bu maç sahada, lokomotif gibi işleyen orta yüzdesi çok yüksek olan bir emre taşdemir, her defansif aksiyonun içerisinde olan rakip hücumcüları her yerden uzattığı ayağıyla bezdiren bir marcao, yüksek enerjisi bitmeyen takımın pas istasyonu olan ve artık uzun toplarını da geliştiren bir taylan antalyalı, futbolu fiziğiyle değil beyniyle oynayan bir arda turan, yine bitiriciliği eksik olsada sahada her zamankinden daha fazla koşan ve çok temiz ayak içiyle maçı başlamadan çözen bir mbaye diagne, daha yolun başında olmasına rağmen hızı ve vaad ettiği potansiyeliyle bir oğulcan çağlayan, maç eksiğine rağmen bindirmeleri ve rakibin sol tarafından nerdeyse hiç atak yedirmeyen bir şener özbayraklı, pas hatalarını azaltan yaptığı şık vuruşlarla hattrickini kesinlike göz ardı edemeyeceğim bir younes belhanda vardı.

    17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçı öncesi çok zorlanmadan, çok ekstra efor harcamadan 3 puan alabilmek önemliydi. rakip kaleciye üzüldüğüm de bir akşam oldu.

    geçen hafta oynadığımız kötü futbolu, eksiklere yormanın bizi yanıltabilme olasılığı ne kadar ise bu hafta attığımız 6 golün de aynı oranda bizi takım için yanıltabilme olasılığı mevcuttur çünkü gerçekten kalecisinden stoperine karşımızda çok kötü bir takım vardı. takımın emeğine saygım var bugün aslanlar gibi mücadele ettiler ama transfer için kesinlikle rehavete kapılmamak gerekir.

    fatih hocamın dediğine göre ffp kıskacını bu sene kiralama artı opsiyonla delebileceğimizin sinyalini gördük ve elimizin daha rahat olacağını, en azından adam alabilmek için oyuncu satmanın zorunlu olmadığını anlıyoruz. taylan ve oğulcanın golden sonra kahve içme hareketi büyük ihtimal irfan can kahveci transferine daha yaklaştığımızın göstergesi olarak var sayıyorum. orta saha transferini irfan profilinde biri ile kapatacağız gibi, bunun haricinde bana kalırsa 2 adet kanat bir adette net forvete ihtiyacımız olacak. bu transferleri de doğru sisteme uygun şekilde yapabilirsek ciddi manada şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz. sahada bu oyuncularla oyunu az çok bu kadar değiştirebiliyorsak daha güvendiğimiz ayaklarla özellikle iç saha maçlarında tekrardan yenilmezlik serileri başlatabiliriz. bu sene son yılların en başarılı derplasman performansını da yaşadığımıza göre 3-4 iyi transfer bizi hem psikolojik hem de sahada ki gerçeklerle şampiyonluğa götüreceğine inancım tam.

    fatih hocanın bugün ffp olayına getirdiği dipnot açıklık ve bununla yetinmeyip yıllardır yapmadığı transfer için isim vererek kendini transfer konularından sıyırmış, verdiği listeden sonra bombayı yönetimin kucağına akıllı bir şekilde bırakmıştır. burdan yönetime güvenmediğini de açıkca belirtti. haklı taraftarlar olarak özellikle ve kesinlikle isim özeline girmeden yapılması adına transfer baskısına devam..
App Store'dan indirin Google Play'den alın