• 235
    --- alıntı ---
    arıboğan, a milli takım'ın önümüzdeki 4 yıl boyunca avrupa ve dünya şampiyonaları grup eleme maçlarında oynayacakları maçları, sporseverlerin reklam kirliliğinden uzak olarak takip edeceklerini söyledi.

    a milli takım'ın maçlarını sadece sporseverlerin değil, dünya üzerindeki bütün vatandaşların takip ettiği spor karşılaşmaları olduğunu vurgulayan tff ;1. başkanvekili arıboğun, sözlerini şöyle tamamladı:

    ''bu yayını onlara daha kolay bir şekilde ulaşabilmesi için yurt içi ve dışı haklarını tek bir pakette birleştirdik. bunu, yayıncının daha güçlü olmasını istediğimiz için yaptık. vatandaşlarımıza vaadimiz; sadece futbol seyredecekleri bir milli maç görüntüsü yaratacağız. spot reklamlar, futbolun oynanmadığı dönemlerde girecek. biz sorumluluğu üzerimize aldık. maçların yayın prodüksiyonunu biz yapacağız. bu sırada, sponsorlarımızın görüntülerinin, grafik uygulamalar halinde yer almasını sağlayacağız. onlar da uzun yıllardır türk futboluyla birlikte olmanın karşılığını alacaklar. böylece kazan kazan mantığıyla, tüketicilere güzel bir yayın ulaşırken, diğer yandan da yıllardır türk futbolunu destekleyen markalar ekranda hak ettikleri görünürlülüğü alacaklar.''
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın