• 123
    fatih terim'in kuvvetle muhtemel yanlış bildiği kural. 9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçı öncesi 1 ocak 2021 itibari ile bittiğini ima etti ama bırakın bu sezonu 2021-2022'yi de kapsıyor bu anlaşma. bu sezon sonuna kadar şartlara uyarsak sene sonu bitiyor, yoksa seneye de devam ediyor.

    https://www.galatasaray.org/...irma-anlasmasi/39821 *

    hocanın bu açıklamayı neden yaptığını anlayamadım. eğer bizim bilmediğimiz bir zamanda tekrar görüşülüp şartlar değişmediyse durum bu. görüşme yapılsa bunun saklanabilmesi de pek mümkün değil gibi. bilemiyorum ama bana garip geldi.

    edit: şartlar sadece sattığın kadar al değil. açıklama yazıyor ama okumaya tenezzül edilmiyor. daha önce sözlü olarak da açıklandı ama o da unutuluyor sanırım. bu sezon zarar etmememiz gerekiyor. bu da şu an için zor gözüküyor. seneye de cezamızın devam etmesi muhtemel. yani öyle şimdi kirala, sene sonu zorunlu satın alma ile takıma kat aslında yapılmaması gereken bir hamle. ama yönetimin üzerinde hem taraftarın hem de hocanın baskısı var. bir de ufukta seçim var. bu yüzden bu tarz transferler gelebilir. umarım sonucunda sıkıntı yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın