resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2045
    irfan can ya da herhangi bir transferde takas olarak kullanılması ihanettir, bu kadar net söylüyorum.

    biz oyuncularımızı değersizleştirmeye neden bu kadar doyamıyoruz? bu adam, 26 yaşıma kadar sahalarda gördüğüm en dominant 2-3 defans oyuncusundan biri. mbappe'yi, ronaldo'yu sindirmesi için vücudunu kullanmaya bile gerek duymadı abi bu adam, tek bacağıyla 2 tane hücumcuyu domine edebiliyor sahada, tek bacağıyla...

    sakatlıktan döndükten sonra doğru düzgün forma giymedi zaten. fatih hoca’nın donk tercihinin tek sebebi donk’un ayağının daha düzgün olmasıydı. hayır bakıyorum sahada olduğu maçlarda kasımpaşa'ya, alanya'ya ve konya'ya kaybetmişiz. bu maçlarda tek başına kaybettirdiği tek maç konya maçı. gerçi o maçta öyle rezil bi futbol oynadık ki o penaltıyı yaptırmamış olsa konya yine bi şekilde atardı bize herhalde.

    luyindama, marcao, taylan, kerem... bu adamlar bizim geleceğimiz. güzel bi yapılandırmasıyla bu oyuncuların çevresine kur takımını, 2 yıl şampiyonlar liginde oyna. sadece defans tandemini paket halinde 50 milyon'dan aşağı satmazsın.

    ama türkiye'de futbol böyle işlemiyo ne yazık ki, ne oynadığı belirsiz adamla sırf galatasaray'lı, cimbombomun çocuğu diye sözleşme yenileyip, 2 yıl futbol oynamasa da tolerans gösterebiliyosun (ne hikmetse). ama şu tarz futbolcuları 2-3 hafta kötü oynadı diye, yine ne oynayacağı belli olmayan bir futbolcuyla takası için anında silebiliyosun. hayret bi şey gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın