resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 2467
    daha önce de söylemiştim; takımımızın en değerli oyuncusu ki bunu kimsenin söylemesine de gerek yok, zaten durum ortada. ligin açık ara en az gol yiyen takımı konumundayken olmadığı bir haftada, direk dört gol yiyerek ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha anlamışızdır umarım.

    benim asıl değinmek istediğim konu zamanında felipe melo'ya yapılan algı operasyonu şimdi marcao'ya yapılıyor. sizlerden ricam eleştirelim ancak dışarıya malzeme vermeyelim. önüne gelen hareketine kırmızı kart görmeliydi diyerek medyanın önüne atmayalım. nasıl ki felipe melo takımdan ayrıldıktan sonra yeri dolmadıysa marcao'dan sonra da uzun bir müddet yeri dolmaz.

    ayrıca böyle genç bir oyuncuyu olabilecek en yüksek bonservisle satabilmemiz için hem oyuncumuzun gelişimini sağlamak hem de moralini yüksek tutmak zorundayız. o yüzden profesyonel hayatta da oyuncunun, kendisini değerli hissetmesini sağlayacak en önemli karşılık para. futbolcunun sözleşmesi iyileştirilerek uzatılması şu an en önemli gündemimiz olmalı.

    zaten takımda toplasan gerçek manada fayda sağlayan 4-5 futbolcu var. o yüzden faydadan çok zararı olan futbolcuların aldığı ücretler ortadayken marcao'yu bir kenara atmamız, bekletmemiz kabul edilemez. yarın çıkıp ben burada mutlu değilim, gidiyorum derse ne olacak? gidene kal demeyiz ya da herkesin yeri dolar tarzı amatör duygusallıklara gerek yok. hakkı olana hakkını teslim etmemiz lazım. marcao da şu an takımda birinci sırada. maaş skalası bile kendisi üzerinden başlanarak aşağı doğru sıralanmalı. dolayısıyla oyuncu transfer etme derdine düşerken elimizdeki değerlerden de olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın