• 462
    9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçında en çok dikkat etmemiz gereken unsur.
    rehavete yer yok.
    maça son 11 saat.
    https://pbs.twimg.com/media/EWJYP8QXYAMIpFz.jpg

    biz, ocak ayında 6 maçtan en yüksek kaç puan çıkarabiliriz hesapları yaparken takımımız ilk 2 maçta tökezleyerek rakiplerine 5 puan bıraktı.

    son iki maçımızda gözle görülen şeyse çoğu futbolcumuzun kafasını maça veremiyor oluşuydu. konsantrasyon eksikliği yaşadığımız çok bariz.

    ligin en kolay maçında da en zor maçında da aynı disiplinle oynamalıyız. bunu futbolcular da biliyordur elbet. teknik heyet de bunun için uğraşıyordur. yalnız futbolcular "işi bilicen işi gitmicen" kafasında oynarlarsa her maç puan bırakırız. sen şampiyon gibi oynayacaksın. sen her maça ciddi yaklaşacaksın. rakibe saygı, takım arkadaşına saygı göstereceksin. artık ruhsuz oyuncu görmek istemiyoruz sahada, hırsını sonuna kadar gösterecek, takım arkadaşına yardım edeceksin.

    takım içi motivasyonu ve konsantrasyonu kim/kimler bozuyorsa yedek kulübesine çekilmeli. tek iş futbolculara düşmüyor. teknik heyet de bu dengeyi kurabilmeli. lakayit futbolcu izlemek istemiyoruz. koşmaktan aciz, pres yapmayan, kafası sahada olmayan adamların işi yok bu takımda. ruhunu koyacaksın sahaya ruhunu. evet bu işi para için yapıyorsun, orası öyle. o zaman aldığın paranın karşılığını vereceksin. eğer formayı kapmışsan hakkını vereceksin.

    konsantrasyon!

    4 maçın ardından terim sahaya iniyor bu maç.

    sendeyim hocam. ver ayarı, çek hizaya şu topçuları. düzeni bozanı ister kulübeye çek ister kadro dışı bırak. yetki sende elbet. imparator sensin.

    ama nolur bize ruhsuz futbol izlettirme.

    galibiyet için çıkıyoruz sahaya.

    omar için kazanmak istiyoruz, artık kazanma vaktimiz geldi geçiyor.

    şampiyonluk yolunda bu 3 puana çok ihtiyacımız var. haftaya önemli bir maçımız var.

    dikkat kesilin, saldırın, koşun, yorulun.

    bu maçı alın!

    sen şampiyon olacaksın!

    (bkz: galatasaray futbol takımı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın