resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 740
    kendisi hücumdaki tüm sorunlarımıza (uzaktan şut, adam geçme, öldürücü ara pas, duran top kullanımı vs) ilaç olabilme potansiyeline sahip olmakla beraber esasen baktığınız zaman istatistiki olarak skora çok katkı yapan bir futbolcu değil. bunu söylememin sebebi ise kendisine çok büyük mana yüklenilmeye başlanması.

    kişisel olarak ben de irfan can'ın takıma katılmasını istiyorum. hem yerli, hem karakterli, hem çok yetenekli hem de 25 yaşında. hoca da çok beğeniyor ve istiyor. belhanda'nın yerinde tam anlamıyla çılgın atabilir. ancak yine de şu alttaki paylaştığım istatistik ve başka bir durum beni biraz düşündürüyor.

    2020/2021 sezonu lig + şampiyonlar ligi 20 maç 5 gol 2 asist
    2019/2020 sezonu lig + şampiyonlar ligi 38 maç 6 gol 5 asist

    beni düşündüren diğer konu da (her ne kadar çok karakterli ve iyi çocuklar olmalarına rağmen) oğulcan, irfan ve taylan'ın çok yakın arkadaş olmaları. esasında oldukça faydalı bir durum başınızda fatih terim gibi bir isim varken. yalnız bu yaşları baya genç arkadaşlar bizi 2-3 yıl taşırlarsa sonrasında yeni bir yeniçeri ordusuna sahip olur muyuz diye düşünüyorum. zamanında başımıza gelmeyen birşey değil maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın