• 1208
    yönetim kariyerlerinde yaşadıkları bir şanssızlık kendilerini çok kötü yönetim olarak gösterdi. oysa zaten riva'yı 3 paraya satmaya çalışmaları en kötü olarak görülmelerine yeter de artardı bile ancak o şanssızlığı yaşamasalardı belki de ekonomik olarak çökertseler bile kulübü bu kadar kötü anılmayacaklardı.

    şanssızlıkları fatih terim ile çalışamamış olmak. fatih hoca ile çalışabilselerdi kazanılacak şampiyonluklar sonucunda en azından şampiyonluk kazanıldı denilirdi. çünkü hemen hemen kendi yönetimlerinin kurduğu kadroyla 2 şampiyonluk geldi. kulübü kayyum gibi yönetmelerinin üstü bu şampiyonluklar ile kapanabilirdi.

    takım kötü gittiğinde belli bir taraftar grubu fatih terim'e saldıracaktı ve dursun özbek yönetimi bizi ahlar vahlar eşliğinde daha da dibe çekecekti. transferde hata olduğu zaman fatih terim'in kurduğu kadro bu kadar olur denilecekti. herhangi bir stoperden 10 küsur milyon euro kazanılsa kaç yıldır fatih terim bir tane alt yapı oyuncusu monte edemedi olacaktı. bunu dile getirdiğinde ise sakatlıklardan dolayı oynatılmıştır kesin denilecekti. forvet boş bırakıldığına örneğin herhangi bir iber yarımadası deplasmanında takımın iyi oyuna rağmen daha sonraları taraftara hakaret edecek bir oyuncu bitiremediğinde ise suçlu fatih terim olacaktı. fatih terim avrupa'ya ayak uyduramıyor olacaktı. orta saha boş bırakıldığında ıskartaya çıkartılmış adamlardan verim alsa adam kendine iyi bakmış profesyonel, kimsenin aklına gelmeyen ofansif oyunculardan defansif olarak yararlansa kendi kendine kaptı formayı olacaktı. bütün spot ışıkları fatih terim'in üstündeyken istedikleri gibi at koşturabileceklerdi.

    allah galatasaray taraftarını resmen korudu. fatih terim ile dursun özbek aynı anda kulüpte görev alsa tüm yük fatih hoca'da olacağından dursun özbek bizi dipsiz kuyuya istediği gibi atardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın