• 24
    transferin son gününe 2-3 futbolcu transferi yetiştirip biz oyuncuları aldık kalanı da teknik kadroda diyecek yönetim için verilmesi gereken bir tepkidir. takımın eksikleri yaz transfer döneminin sonundan beri belli ve o dönem yapılan hatalardan ders alınıp takımın eksiklerini tamamlamak için gerekli çalışmayı yapmadıysanız neden o görevlerdesiniz?

    zaten yaşadığımız sezonun şartları gereği covid, sakatlık, ceza derken bu sıkışık fikstürde dar kadromuz ile her maçı 6-7 eksikle oynuyoruz. bu takım ocak ayında 7 lig maçına çıkacak ve belki de hali hazırda zaten olan eksikleriyle birlikte yapılması gereken transferlerinin de ocak ayı başında gerçekleşmemiş olması bizi yarıştan koparacak. ayrıca transfer dönemi sonunda gelecek oyuncuların da uyumu falan derken de 1 ay öyle geçeceğini de unutmamak gerek.

    yönetim daha önce n'diaye'yi satıp 17-18 sezonunda takımı orta sahasız bırakmak, gomis'i satıp 18-19 sezonuna takımı forvetsiz başlatmak, hocanın izni olmadan ozan'ı satmak, devre arasında transferi yetiştiremeyip son gün diagne'ye 13 milyon vermek, 19-20 sezonu öncesi hocanın farklı istekleri olmasına rağmen falcao hayali peşinde koşmak ve bu sezonun öncesinde seri ile lemina'nın ayrıldığı takıma orta saha almamak gibi birçok transfer hatası yaptı ama mayıs ayı öncesindeki seçimden önceki son transfer dönemlerinde de başarısız olmaları yaptıkları güzel işleri unutturup onları gittikten sonra da birçok taraftarın kötü hatırlamasına neden olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın