• 1964
    https://twitter.com/...539185742340098?s=20

    arda'nın düşük maaşı üzerinden yine saçma sapan bir algı kasıp üzerine de takımın oyuncusunu, menajerini, kulübü hedef gösteren yerli ve milli rıdvanımız.

    belki hem marcao, hem luyindama için teklifler var kabul edilmeyi bekleyen. 1 hafta sonra satacağı oyuncuyla sözleşme mi yenilesin? veya bugün değil 2 hafta sonra yenilenmesi başka sözleşmelerin yenilenmesi için engel mi?

    benim asıl saçmaladığını düşündüğüm nokta arda kıyası. arda'nın barcelona ile olan 7m euroluk sözleşmesi 6 ay önce bitti. bizde 450k euro gibi bir rakama oynuyor. limit şimdi arda'dan iyi olmayanlar için 450k euro mu amk? arda'nın imza attığı boş sözleşmeye göre mi belirlenecek rakamlar? ee hadi yenile belhanda ile feghouli ile arda'nın 2 katı maaşından. 35 yaşındaki kaleci fatih de 450k euro alıyor.

    ben uğur'un kafasından tam tersi bir algı yapayım size. "evet arkadaşlar emre akbaba ile yaklaşık 900k euro ile sözleşme yenilendi. doğru düzgün maça çıkmayan, sakatlıktan kurtulamayan falcao'nun tam 7de 1i maaşa. bu oyuncuyla bu kadar uygun bir fiyata anlaşılması takımın ne kadar iyi yolda olduğunu gösteriyor." bu mu yani?

    yarın mesut 10m euroya geldiğinde çıkıp "vay amk 25 tane arda parasına anlaştı mesut. helal mesut iyi sapladın fenere. menajer abiye saygılar" diyecek mi? tabi ki hayır. imasını dahi yapamaz. serdar abisi kanal kanal gezdirir itin mabadına sokar onu orada. bizim tarafta bu saçma çıkışları prim yapıyor diye sıkıyor da sıkıyor.

    bu kaçıncı artık. halen samimiyetine güvenip de kendi oyuncumuzun hedef gösterilmesine de alkış tutanlara diyecek birşeyim yok. sırf bu provakatörün kastığı algıdan şu an belki emre'ye, eşine yüzlerce küfür dolu mesaj gidiyor. yarın adam yine kafası yerde ruh gibi gezdiğinde aklınıza gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın