• 8
    (bkz: #3053087)

    galatasaray'ın bu sezon * gayet de yanında olan ama bunu hiç kullanamadığı şans türü.

    4 ekim 2020 kasımpaşa galatasaray maçı, kötü oynuyoruz olabilir, ama maç 0-0, tam 1 puan alacağımız maç türüne doğru ağır ağır ilerlerken, ilk devre sonunda fatih üzerine gelen şutu tutamıyor, maçı 1-0 kaybediyoruz gidiyor 1 puan.

    19 ekim 2020 galatasaray alanyaspor maçı, yine iyi oynamıyorken bir penaltı ve 1-0 öne geçiyoruz, yine devre sonunda fatih saçma sapan bir frikik golü yiyor, belki de 1-0'a bağlayacağımız maçtan 1 puan bile alamıyoruz.

    23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçı, iyi oynuyoruz bir sürü pozisyon kaçıyor olabilir ama en sonunda lehimize penaltı+rakibe kırmızı veriliyor ve 1-0 öne geçiyoruz 63. dakikada. rakip de 10 kişi. bir zahmet kaleye bile gelemeyen 10 kişi ligin dibindeki takıma karşı o golü yeme de en kötü 1-0 bitir maçı al 3 puanı. kalmış 30 dakika maçın bitimine. üstelik ligin de en az gol yiyen takımısın bu esnada. sen 10 kişi ligin dibindeki takıma karşı skoru bırak 30 dakikayı, 10 dakika bile tutamıyorsun dakika 70-71 gibi stoperin uzaklaştıracak o kadar yer varken tam yayın önüne uzaklaştırıyor topu, kalecin kapadığı köşeden topu sadece seyrediyor ve 2 puanı boku bokuna kaybediyorsun.

    18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçı, aynı üstteki kasımpaşa maçı gibi zor bir deplasmanda 1 puanı cebimize koyabileceğimiz maçtı. uzatma dakikalarında dahi skoru koruyamadık, puansız tamamladık.

    5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçı, ilk devrede son 10 dakikada 3-0 bile geriye düşebilecekken, soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdik. son 2 golde de şansımız bayağı yaver gitti. biri alakasız pozisyonda penaltı aldık üstelik tekrarlandı, biri de şutta dönen top gol oldu. çok rahat en az 1 puan alabileceğimiz bir maçtı, 2 kez şans bize güldü pek de bir şey oynamamamıza rağmen, ama 2'sini de bireysel hatalardan dolayı kullanamadık.

    yani uzun lafın kısası, 'rakipler oynamadan kazanıyor onlar ballı bizde şans yok' temelsiz argümanını bir kenara bırakıp, özeleştiri yapması gereken çuvaldızı kendine batırması gereken takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın