resim
Çağdaş Atan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Başakşehir
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 128
    çağdaş atan hücum futbolu oynatmaya çabalayan, genç ve deneyimsiz bir hoca. şu deneyimsiz haliyle denediği futbolu, deneyim kazandıkça daha da geliştirecektir.

    burada egosuyla ilgili olarak fatih terim'in başarılarının yüzde 1'ini bile başaramadığında bahsediliyor ama fatih terim'in bu başarılara sahip değilkenki zamanlarında egosuz olduğunu hiç sanmıyorum. ileride başarılı olursa egosu hoş görülür, başarısız olursa görülmez. kaldı ki o kadar abartı egolu biri olduğunu da düşünmüyorum.

    7 ocak 2021 fenerbahçe alanyaspor maçı sonrası basın açıklamasında da söylemleri çok doğru olmasa da çok yanlış da değil. çağdaş hocanın anlatığı şey "büyük takım böyle oynamaz.". buna kim karşı çıkabilir?

    tabi ki böyle bir duruma karşı çözüm üretmesi gerekiyordu, zamanla üretebilme potansiyeli de var ancak söylediklerini sitelerden okuyarak anlamaya çalışırsanız, okuduğunuz sitenin insafına kalırsınız. bu herkesin açıklamaları için geçerli. bence rıza çalımbay'ın da gereksiz üstüne gidilmişti mesela. adam sürekli galatasaray konuşmuyordu, sürekli hakem konuşuyordu ve sürekli eski maçlardan(özellikle karagümrük maçı) bahsediyordu. o yüzden böyle durumlarda doğru olan, basın toplantısını hocaların ağzından dinlemektir.

    çağdaş hocanın ilgili basın toplantısının linki: https://youtu.be/uuc3QeEyDj8
App Store'dan indirin Google Play'den alın