• 2
    ''kayserispor onursal başkanı mehmet özhaseki, galatasaray ile oynadıkları ve 0-0 beraber biten maçtaki yönetiminden dolayı, hakem tolga özkalfa'yı sert bir dille eleştirdi.

    hakemin kötü bir yönetim gösterdiğini belirten özhaseki, "hakem, maçı katletti. bu yaptığı terbiyesizliktir. hakan sivriservi'ye nasıl maç verdirtmediysek, aynısını tolga özkalfa'ya da yaparız" dedi.

    ali turan transferi nedeniyle kayserispor kulübüyle gerilim yaşayan galatasaray'da, yöneticiler, başkan adnan polat'ın "kasap futbolcular var, mhk'yı göreve çağıyorum" sözlerine, kayserispor kulübünün "mhk'yı uyarmak polat'a kalmadı" şeklinde cevap vermesi üzerine, maç sırasında kayserisporlu yöneticilerle konuşmamaya özen gösterdiler. ''

    haddini aşmış insandır. devletin desteğini kayseri'nin arkasına aldığının bir göstergesidir. yoksa akpli bir belediye başkanı çıkıp böyle tehditler savuracak, kime güvenecek? demek ki sağlam bir dayanağı var bu adamın bu kadar rahat konuşuyor. neyse daha fazla konuşmayacağım bu hadsizler ile ilgili ne demek istedğimi herkes anladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın