• 52
    galatasaray futbol takımı'nda yaşayanın uzun süre iflah olmadığı bela. son yıllarda sakatlık yaşayıp da tahmin edilen sürede dönen hiçbir oyuncumuzu hatırlamıyorum. istisnasız herkes rötarlı dönüyor. tamam, sakatlık tekrarı riskini yaşamamak için süreçler uzuyor ama bu kadarı da tuhaf. felipe melo gibi 5 aylık sakatlıktan 1.5 ayda dönün demiyor kimse ama atıyorum 1 aylık sakatlıktan 2 ayda da dönülmesin artık. etebo gider 1 ay oynayamaz, falcao gider 2 ay oynayamaz (o kronik gerçi de) vs...

    vallahi içim sıkılıyor artık. "sakatlık bu, başka şeye benzemez" tepkisi de lütfen gelmesin, tahmin edilenden de erken dönen sakat oyuncunun dünyada sürüyle örneği var. kaldı ki ben erken dönsünler de demiyorum. sakatlıkların süresi az buçuk belli oluyor zaten tanı sonrası. bari o süreyi absürd ölçüde geciktirmesinler.

    hele de süper lig 2020-2021 sezonu gibi dar rotasyonla 40 maçı götürmemiz gereken bir sezonda sakat oyuncularımızın yapacağı fedakarlıklar çok büyük bir öneme sahip.

    sağlık ekibimizin işinin ehli olduğu ve gerekli tedavileri doğru bir şekilde uyguladığı hepimizin malumu. bildiğim kadarıyla hoca ve sağlık ekibimiz sakatlıktan dönüş işlerinde oyunculara serbestlik tanıyor. yani doktorlarımızın "artık sağlığına kavuştu" dediği oyuncular kendi hissiyatlarına göre bir süre daha dinlendirilebiliyorlar. o yüzden özellikle sağlık ekibimize kesinlikle hiçbir olumsuz söz söyleyemem.

    oyuncularımıza da söyleyemem, neticede kendi sağlıkları ama şampiyonluklar fedakarlıklar gerektirir. michael jordan, the flu game'de oynamasa şu an yüksek ihtimalle 5 yüzüğü olacaktı.

    kendi sakat oyuncularımıza geçmiş olsun diyorum, sakatlıklarından bir an önce dönmek için ellerinden geleni yapmalarını rica ediyorum. katkı verebilecek herkese ihtiyacımız var, 1 kişinin yokluğu bile domino etkisi yaratabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın